Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a párod egy másik srácért?
Figyelt kérdés
hozzáteszem az egyiket szeretem a másikhoz iszonyatosan vonzódom2010. jún. 10. 20:30
11/12 anonim válasza:
23:40
Már ne sértődj meg, de az ilyen lányt az én köreimben ribancnak hívják.
Legközelebb jobban válassz. ;-)
12/12 anonim válasza:
Szia!
Én elhagytam az akkori páromat, akivel 6 évig voltam együtt egy másikért. És nem bántam meg, mivel akkor jöttem rá, hogy már nem szeretem az exemet, csak megszokás és kötődés volt, amit érzetem iránta. Sajnáltam őt nagyon, nehéz volt, de sajnálatból nem leszek együtt senkivel sem. Most több, mint másfél éve vagyok együtt a vőlegényemmel.
23/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!