Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odavagyok egy srácért, viszont én úgy tűnik nem kellek neki. Mit csináljak?
Szerintem is mondd meg neki, hoyg ez rosszul esett, és kérdezz rá, hogy mi ez a hirtelen változás a viselkedésében... Különben csak magadat fogod marcangolni, hogy vajon hol rontottad el.
Sok sikert!
Tipikus kaszanova! Addig vagy neki érdekes amig nem szeretsz bele aztán ez az eredmény.Boszút akar álni minden csajon mert régen ő vele is ezt tették.
Én (véletlenűl) félre küldenék egy sms-t pl,hogy (nagyon jol éreztem magam veled még soha nem találkoztam enyire ügyes,figyelmes sráccal mint te.Tökéletes volt a tegnap este) Kiváncsi lennék a reakcióra.
Folyt...
És ha rákap picit hanyagolnám egy idejig:)
Szerintem ne próbálkozz tovább mert a srác ha tegyük fel járna is veled csak a sexet helyezné előtérbe és téged+egyszerűen kihasználna sszal ha van egy kis önérzeted
akkor keresel egy másik srácot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!