Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány mit tehet, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány mit tehet, amikor odavan egy srácért, de a srácnak nem tetszik a lány különösebben?

Figyelt kérdés
Merthogy fordított esetben a fiú ilyenkor még nem adja fel, udvarolgat, stb., próbálja meghódítani a lányt. Ez fordítva vajon hogy van? Próbálnak lányok fiúkat meghódítani? Vagy előbb-utóbb inkább beletörődnek, h nem kellenek neki?
2011. júl. 2. 02:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Van aki könnyen feladja van aki nem.

Ez mind a két nemre vonatkozik.

2011. júl. 2. 02:08
 2/8 anonim ***** válasza:

- tapasztalatom szerint nem érdemes túl sokáig harcolni mert akkor csak megutáltatod magadat és kerülni fog

( én ez tapasztalom lányok részéről )

- de ha nagyon szeretnél barátot szerintem nézz egy kicsit körül itt rengetek olyan srác van aki azért nyavalyog mert nem sikerül barátnőt találnia

23f ( még nekem sem volt barátnőm nekem sem )

2011. júl. 2. 08:45
 3/8 anonim ***** válasza:
vagy extrém esetben feljelent zaklatásért.
2011. júl. 2. 09:41
 4/8 anonim válasza:
nekem is körübelül ilyen történetem volt egy ideig... szerintem csak simán ha szereted akkor szeresd továbbra is probálj meg dögösebbé válni vagy kicsit titokzatosabbnak válni a szemében.. flörtölj! bár nem tudom hány éves vagy :)
2011. júl. 2. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:

túl sok mindent nem tehet egy lány, sajnos ilyen világban élünk, ahol nem nagyon van jogunk párt választani, csak a jelentkezők közül válogathatunk.

Amit tehetsz, megpróbálsz minél többször a közelében lenni, beszélgetni vele, és nagyon csinosan - nem ku.rvásan - öltözködni, hogy feltűnjön neki, hogy jó csaj vagy.

Mosolyogj sokat ha a közelében vagy, és legyen vonzó kisugárzásod. Ezt ugyan könnyebb írni, mint megcsinálni, de sajnos ez mind, amit tehetsz.

De általában ha egy fiúnak nem tetszel, csinálhatsz akármit, akkor sem fogsz tetszeni...

2011. júl. 2. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó: ez nem így van. sőt, én kifejezetten akkor szeretem meg igazán a lányokat, ha elsőre nem tetszenek...
2011. júl. 2. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet h itt nem arról van szó h fiú vagy-e vagy lány nem szempontjából ez tökmindegy.Hanem arról hogy mindenki el tudja dönteni h ki jön be neki és ki nem és nem érdemes olyan szekér után futni amelyik ne vesz fel.Lehetsz bármilyen jó csaj akkor is lesz olyan akinek nem jössz be és lehet h pont az az illető aki neked tetszik.Ugyanis az a válaszoló aki azt írta h akkor szereti igazán a lányt az egy ember az ő viszont rengeteg ellenpéldát tudok mondani általában nem az érvényesül amit ő mond nekem is volt ilyen mint neked meg másnak is és nagyon megjártam pedig én igazából csak addig küzdöttem amíg nem tudtam h nemleges a válasz.Nem éri meg egy pasiért/csajért sem küzdeni akinek nem jössz be több okból is.1:megutál 2:Lealázod a büszkeséged 3:Kénytelen lesz durvább eszközökhöz folyamodni ha tűzön-vizen keresztül próbálkozol!Ilyen nics mindenki el tudja dönteni ki jön be neki és ki nem és még ha nem is ez történik akkor s csak veszíthetsz ezzel!Mert 1:szánalomból járna veled.2:Ne így vegye már észre h jó csaj vagy.Ráadásul kevés esély van arra h ha valakinek nem jössz be mégis évek múlva bejössz majd neki ha komolyan gondolja aki meg nem gondolja komolyan és nem figyel meg eléggé az csak azt nézi h jó csaj vagy -e vagy sem és nem is szerelmes csak felszínes kapcsolatod lehet vele én eddig ezt tapasztaltam.Az életben az olyan dolgokért érdemes a végsőkig küzdeni és nem feladni amit el akarsz érni az életben de az emberekért nem.Aki fut a másik után az 100-1%-ot kivéve mind szenved.Sokkal ésszerűbb elfogadni a döntését és mások után nézni ha odavagy érte ha nem.Hidd el ki lehet bírni akkor is ha nehéz ilyen sajnos előfordul az életben.
2011. júl. 2. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalataim szerint azt hogy csokit zabál és megpróbálja elfelejteni. ami lehet h egy évig is eltart de a végére lehet jó haverok lesznek és már nem is tetszik neki aztán jönnek majd új pasik meg stb...
2011. júl. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!