Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nevettessek meg egy pasit?
Lógj fejjel lefelé a plafonról, dugj a fenekedbe szilveszteri papírsípot és kezdj el pörögni. Én nagyon röhögnék...
vagy közöld vele, hogy sajnos Abdulról, a másik pasidról kiderült, hogy AIDS-es, te meg gyereket vársz tőle. Várd meg a hatást, majd vidáman nyögd be: "csak vicceltem"
Na figyelmen kívül véve az előttem lévőket. (A vicc mesélés nem áll jól egy lányak.)
Személyes tapasztalatom az, hogy engem egy lány a viselkedésével tud megnevettetni. Ezt értsd úgy hogy nyitott, kicsit humoros, benne van a szórakozásban, kicsi hülyülésben, egy más cukkolásában (de pozitív cukkolás), ez engem mindig megnevetett és jól is érzem magam. A viccek nem tesznek semmit, a viselkedés a lényeg, ha komor vagy nem nevettetsz meg egy fiút, ha laza vagy és nyitott akkor igen, ha kicsit cukkolod, és grimaszolsz hozzá na az vicces :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!