Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti amiatt elhajtanátok egy pasit, ha kopaszodik, de jó a kisugárzása?
Nekem bejönnek a kopasz/kopaszodó pasik. :) Persze, itt nem az öreg és kopasz kombóra gondolok, de alapjárat nekem tetszik.
Viszont tényleg felesleges felhívnod rá a figyelmet, úgyis észreveszik.
25N
Hát, pontosabb választ akkor tudnék mondani, ha ismerném a körülbelüli korod. De a válasz így is: nem. Nem hiszem, hogy ez számít, ha valakinek tetszel. De három dolgot írnék: 1) sok srác már a 20-as éveiben kopaszodni kezd - őket sajnálom nagyon, mert ez egy apai ágon öröklődő dolog, emiatt senkit nem szabad "elítélni". Harminc után meg tegyél rá magasról, még jól is állhat. 2) azért ne told rögtön a csajok arcába. :) mert az tényleg nem jó. Mi nők úgyis észreveszünk minden apróságot: ha látjuk, hogy te elfogadod, mindenki más is el fogja. 3) NE MOSS minden nap hajat! ezzel ártasz neki, jobban fog zsírosodni, hogy kompenzálja a szárazságot, aminek ezzel kiteszed a fejbőrt. Akkor moss hajat, ha szükséges.
Remélem, segítettem. A jó kisugárzás a legfontosabb, a többi nem számít.
Annak, hogy ki mennyire vonzó nincs köze a kopaszodáshoz.
Nem kell mutogatnod, sem felhívni rá a figyelmet.
Egyrészt, úgyis látják, másrészt, akinek tetszel, azt nem érdekli.
Én rögtön elküldöm más éghajlatra. Ha nem néz ki úgy mint Jason Statham vagy éppen Vin Diesel, akkor esélye sincs. De szerintem ezt mások is alátámaszthatják.
25/L.
De miért látnák, hogy kopaszodsz, ha csak nem nagy mérttékű, akkor úgysem veszik észre. A lányok nagy többsége úgy sincs tisztában annyira a kopaszodással. Azt meg nem tudhatják, hogy mekkora a homlokom, mert sok sok fiúnak alapból feljebb húzódik a homloka ha nem is kopaszodik.
Az előbbi válasz írója, meg nagyon buta. miért küldöd el ha kopaszodik? Te egy adonisz vagy és csakis George Clooney féle emberkékkel fekszel le? Még te is lehetsz beteg. Bár a kopaszság nem betegség, mert akkor a férfiak fele mind beteg lenne. Kb minden 2. pasi kopaszodik, vmilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!