Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezzel mit csináljak? :S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mit csináljak? :S többi lent.

Figyelt kérdés
Vagy egy pasi.Ő buszsofőr..eddig különösebben ügyet sem vetettem rá, mert hát ugyan már idősebb tőlem nem foglalkoztam vele.Aztán ez megváltozott, mert egyszer jöttem haza az első busszal, és ő volt a sofőr, és akikkel jöttem haza ők hamarabb leszálltak a buszról és egyedül maradtam. Nem tudom milyen meggondolásból de odamentem hozzá és beszélgettünk. Nagyon jó fej volt. És azóta csak ő jár a fejemben, mindig azt várom, hogy ő legyen a sofőr. és ma hoztam haza hugomat az oviból, és ő meg ment a busszal.. és mi meg mentünk volna át az úton és integetett és mosolygott. :) és észrevettem, hogy a múltkor is figyelt a visszapillantóban. jó persze erre lehet azt mondani hogy csak véletlenül meg hogy nem engem, de a tükrön keresztül néztük egymást másodpercekig..:$ mikor szálltam le, gondoltam ara, hogy esetleg megszólalok de nem mertem.:S én 17 ő pedig vala hol 27-30körül :S
2010. jún. 10. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

volt már buszsofőr barátom,2is! (igy kezdődtek,mint nálad) :)

valaki irta h hány lányt néz meg naponta!hát nem tök mind1?

nem vakságot fogadott!

amugy meg teljesen mind1 mit dolgoznak a férfiak,mert úton-útfélen megnézik a nőket!

2010. júl. 7. 18:09
 12/16 A kérdező kommentje:
utolsó.hány éves vagy?
2010. júl. 7. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
20
2010. júl. 7. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem vagy a kérdezőnek?
2010. júl. 7. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem egy 10es simán belefér!(korkülönbség)
2010. júl. 7. 19:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Félreértés ne essék, apakomplexus a modernkor vívmánya.

Ha csak a fajfenntartást vennénk alapul, akkor két nemzőképes egy pár.

13 év amúgy nem nagy különbség, közöttünk 12 év van, és imádjuk egymást.

Sztem menj oda gíakran a sráchoz, beszélgess vele, ha jól esik, aztán meglátod, mi lesz belőle!

24L

2010. júl. 7. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!