Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleménye érdekelne! Szerintetek ez miért van?
Miért fizettek mindent szívesen egy 16-17 éves, még nem dolgozó, semmi pénzzel nem rendelkező lánynak randizás alkalmával, vagy kapcsolatban velük? Amíg egy 21-22 évesnél már kikéritek magatoknak, hogy fizessetek helyettük akár egy mozi, vagy randi alkalmával is.
Ha a fiatalabb lánynál van pénz, lehetőség, kedv, fizetni mindent fenntartás, probléma nélkül, akkor a pár évvel idősebbnél már miért nincs?
És ez most ne arra fogjátok, hogy a fiatalabbnak még nincs pénze, mert arra irányul a kérdésem, hogy hogyan lehetséges, hogy nektek egyik esetben van kedvetek mindent fizetni, a másik esetben pedig semmit leginkább.
(A kérdés nem rólam szól, én az egyenlőség híve vagyok fizetés terén is, csak érdekesnek találom ezt a már többször megfigyelt jelenséget.)
Diavolino! Írtam, hogy nem rám vonatkozik a kérdés, én évek óta kapcsolatban élek, ahol egyenlően fizetünk, vagy mindenki a sajátját, vagy egyszer ő, egyszer én.
Leggyakrabban itt is azt olvasom, hogy a férfiak panaszkodnak, hogy fizetni kell bármit is a nőknek, akár egy kávét is. De amikor leírja egy huszonéves vagy harmincas férfi, hogy ismerkedik, randizik 16-17 évesekkel, és írják nekik válaszul, hogy ott ám neked kell mindent fizetni, akkor azt írják, nem baj, szívesen teszik.
Erre irányult a kérdés, hogy ott miért nem baj. Csak ezt nem, mint előforduló jelenséget néztétek, hanem próbáltatok páran velem szemben felhozni valamit, holott írom, nem az én életemhez van köze. Csak érdekelt volna, hogy miért vélekedtek erről így.
8-as neked meg nem egy 21 éves munkanélküli barátnőd van, akit te tartasz el? Az pont ez a jelenség, amit írok, hogy őt pl. szívesen eltartod, de egy 30 évest már nem hinném. (Ja, mielőtt írnád, elég gyakran írtál róla, azért emlékészem erre.)
"Leggyakrabban itt is azt olvasom, hogy a férfiak panaszkodnak, hogy fizetni kell bármit is a nőknek, akár egy kávét is. De amikor leírja egy huszonéves vagy harmincas férfi, hogy ismerkedik, randizik 16-17 évesekkel, és írják nekik válaszul, hogy ott ám neked kell mindent fizetni, akkor azt írják, nem baj, szívesen teszik. "
És miből szűrted le, hogy ezek ugyanazok a személyek?
8as vagyok. Lehet kevés, mert a barátnőm 24 és van neki jövedelme. Látom neked azzal van bajod, hogy velünk egyidős nőnek miért nem állunk dolgokat. Nekem egyszer volt 23 éves barátnőm, mikor én 21 voltam és neki is álltam mindent. 30évessel ismerkedtem ugyan, de nem kerültünk olyan helyzetbe, hogy fizetnem kelljen, mert randit sem akart. Neki is fizettem volna a fogyasztását. Én ebben régimódi vagyok, szóval fiatalnak, idősebbnek fizetek. Nem kell személyeskedni.
31/f
Nekem az első randi mindig 700 forint alatt volt eddig, úgyhogy mindig én álltam.
(teázgattunk)
Az a fura hogy a nők harcolnak az egyenlő fizetésért meg bánásmód miatt.
Aztán amikor még program van akkor mindig a ffi fizessen.
De pl ha egy szexpartner kereső oldalon írsz nő vagy pénzért megy el veled vagy egyszerűen le se szar.
Éljen az egyenlőség
A) Nektek kell a p#na annyira, hogy pénzt adtok ki érte
B) Bele ne halj egy 500 forintos kávéba te gentleman.😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!