Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Minden férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Minden férfi véleménye érdekelne, már aki fent van még.25n

Figyelt kérdés

Egy jó ideig feltűnően (nem direkt, inkább megfeledkezve magáról) nézegetett egy nálam fiatalabb srác. 18 éves egyébként. Az elején nem tűnt fel úgy igazán, hisz tudtam, hogy fiatalabb. Nem néz ki idősebbnek, inkább kiválik a kortársai közül. Többször õsszefutottunk, hosszasan, mélyen néztünk egymásra, egymás szemébe. Kîváncsivá tett... Ráírtam, tehát online próbálkoztam. Soha az életbe nem kezdeményeztem, szóval már ez is fura volt számomra. Kinyilvánította, hogy tetszem neki, illetve nagyon kis aranyos volt, viszont nem lett semmi...

Miért?

Szerintem nem volt még komoly barátnője, de nem azért, mert szórakozgat csak a csajokkal, hanem mert félénkebb, rendes srác.

A +7 év miatt?

De akkor mit bámul mindig? Az ilyen bámulás mindkét nemnél csak egyet jelenhet.

Mi fogott meg benne?

Hogy nem egy beképzelt, bunkó, hanem "csak" egy egyszerű srác.

2016. nov. 9. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Miert nem kérdeztél rá?
2016. nov. 9. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Most minden kérdésedre válaszoltál is?mit szeretnél hallani? a kis fütyit kipró bálnád?
2016. nov. 9. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen kis tutyi-mutyi már. Én a helyében simán rád startolnék, szeretem a pár évvel idősebb nőket. :) Muszáj lesz elhívnod valahová, mert beszari a srác.
2016. nov. 9. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló odavan érted, csak félênk. Tedd meg az első lépést te.
2016. nov. 9. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy plátói szerelemként gondolt rád, mint egy megfoghatatlan dolog. Már egy érett nő vagy, ő meg kis fiatalka lehet még szakközép vagy gimibe jár.

Aztán megijedt, hogy úristen tényleg lehetne valami köztünk?

Őszinte leszek, 18 évesen baromira nem akartam semmit ilyen idős nőktől, igaz én nem is bámultam őket általában. Én akkoriban egy 15-17 év körüli lányt tudtam volna magam mellett elképzelni. De hát ugye kinek mi :)

Szóval ha többet szeretnél, akkor bizony neked kéne kiugrasztani a nyulat a bokorból. Csak őszintén, tényleg... Itt gyk-n ugyis mindenki nagyszájú 18 évesen akár úgy hogy még szűz volt, reptében mint a legyen úgy kapta volna el a 25-30 közötti nőket...

Szóval ne figyelj ezekre a nethuszárokra.

Kis srác teljesen érthető ebben a helyzetben :)

27/F

2016. nov. 9. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Hajrá! :D
2016. nov. 9. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem is szokott bámulni a kollégám, de úgy, hogy már zavarba jövök, még sem akar tőlem semmit, sőt, összejött mással.
2016. nov. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!