Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Titeket érdekelne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket érdekelne a kollegáitok véleménye ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk ismerkednétek egy nővel ,és ők meg azt pletykálnák a lányról,hogy mekkora ribi,de nem igaz. Ezt is csak azért mondják ,mert szeretek 1-2emberrel beszélgetni,meg jóba vagyok velük. De soha nem mentem bele semmibe sem.

Ti elhinnétek?

2017. febr. 23. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Ha nem ismerném a nőt, akkor nyilván érdekelne mások véleménye róla... és általában az ilyen pletykáknak oka van. Vagy szereti húzni a pasik agyát, ami a későbbiekben sem fog változni, akkor sem, ha kapcsolatban van, vagy tényleg az.

Így inkább nem terveznék vele hosszú távra.

2017. febr. 23. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

"De soha nem mentem bele semmibe sem. "

Ja, így világos. Magyarul csak húzod a kanok agyát. Ezt hívják szűzkvának

2017. febr. 23. 15:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem húzom senki agyát. Nős pasival nyílván nem fogok belemenni semmibe se.
2017. febr. 23. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
Csak húzod az agyát mi? Gusztustalan a fajtád...
2017. febr. 23. 16:00
 5/9 A kérdező kommentje:

4 Nem fogod fel ,hogy nem húzom senki agyát!! Nyíltan megmondom,hogy úgysem lesz semmi,de nem fogja fel és tovább próbálkozik. Most arról én mit tehetek??

Olyan értetlen,mint te!!!

2017. febr. 23. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Én a saját benyomásaimnak, tapasztalataimnak hiszek.
2017. febr. 23. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Azoknak a fiúcskáknak jár a szájuk akik szívesen ráhajtanak az adott nőre, volt már tapasztalatom ilyenekből, nekem szidták a pasit és a pasinak mindent összehordtak rólam, amint a pasi nem volt ott bepróbálkoztak, többször is. Egy nem befolyásolható férfi nem hisz a pletykáknak, hanem meggyőzködik először a többi fajta úgysem számít, ne tulajdoníts nagy jelentőséget, ha pasi elhiszi, hagyd a fenébe.
2017. febr. 23. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig erős fenntartásokkal kezelem mások véleményét. Nem jelent sokat, ha ilyesmit mondanak.
2017. febr. 23. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem adnék annyira mások véleményére. A saját észrevételeim alapján döntenék. Ha látnám a lányon, hogy nem "ribi", nem tudnák előttem besározni úgysem.
2017. febr. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!