Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleménye érdekelne! Szerintetek ez miért van?
Miért fizettek mindent szívesen egy 16-17 éves, még nem dolgozó, semmi pénzzel nem rendelkező lánynak randizás alkalmával, vagy kapcsolatban velük? Amíg egy 21-22 évesnél már kikéritek magatoknak, hogy fizessetek helyettük akár egy mozi, vagy randi alkalmával is.
Ha a fiatalabb lánynál van pénz, lehetőség, kedv, fizetni mindent fenntartás, probléma nélkül, akkor a pár évvel idősebbnél már miért nincs?
És ez most ne arra fogjátok, hogy a fiatalabbnak még nincs pénze, mert arra irányul a kérdésem, hogy hogyan lehetséges, hogy nektek egyik esetben van kedvetek mindent fizetni, a másik esetben pedig semmit leginkább.
(A kérdés nem rólam szól, én az egyenlőség híve vagyok fizetés terén is, csak érdekesnek találom ezt a már többször megfigyelt jelenséget.)
"És ez most ne arra fogjátok, hogy a fiatalabbnak még nincs pénze, mert arra irányul a kérdésem, hogy hogyan lehetséges, hogy nektek egyik esetben van kedvetek mindent fizetni, a másik esetben pedig semmit leginkább. "
Pedig erről lenne szó. A te logikáddal ugyanúgy kellene fizetni mindent egy 25, egy 30 és egy 40 éves nőnek is. Alanyi jogon, mert ő nő.
Most ravilagottal egy altalanos jelensegre.. jah nem, csak szimplan elofordult egyszer s most ez az uj trend.
Nyugi aki elhivott randzini s nem akart fizetni ,az ahogy latom jobban is jart, hogy nem jott ossze a dolog. ;)
Mindig mindent fizettem, még azt is, ami a lányban fel sem merült, de miután kapcsolatban vagyunk, nem sokkal rá mindegyiknek minden probléma és természetesen én felelek ezért.... igen, még az is az én hibám, ha annak idején farfekvéssel született.
Kiegészítésként nem ismerkedem 16-22 évesekkel.
31/f
Ja, nekem meg az a kérdésem, hogy ez miért van :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!