Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi az a legkisebb magasság ami alatt már elvből/dacból sem érdekel az adott pasi?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy hiába helyes, tanult és jófej személyiség a pasi, de mivel x cm ezért már azért sem jönnétek össze vele, mert szégyellnétek a barátnőitek körében egy buliban vagy az ő pasijukhoz viszonyítva (akik magasabbak tőle) miatt mindig rossz szájízzel gondolnátok rá. Esetleg van egy berögződött elvetek (ha van akkor fejtsétek is ki bővebben), amin, csak azért sem szeretnétek változtatni. Komolyan kérdezem, mert rengeteg ilyen lánnyal találkoztam már és a legtöbbje így gondolkodott.2018. márc. 11. 12:32
21/24 anonim válasza:
162 cm vagyok, ha a barátom legyen minimum egymagas velem, nem hordok olyan gyakran magassarkút, de ha épp felveszem és kicsit magasabb lennék a barátomnál egyáltalán nem zavarna :))
22/24 anonim válasza:
Ha a 163 centimmel a szemöldökömig ér.Na,azt már kb. lehetetlen kompenzálni.
23/24 anonim válasza:
168 cm vagyok és legyen minimum egy magasságban velem.
27/N
24/24 anonim válasza:
173 vagyok, es a minimum 173, de jobb ha 180+, nekem ettol is fugg h kibe szeretek bele, nalam ez nem csak +, hanem alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!