Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes és gyerekes vagyok, ha nem értem, hogy egy
kapcsolatban miért nem csak a külső számít?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem szűz vagyok, viszont amikor rápillantok egy csajra, akkor miliszekundum alatt meg tudnám mondani, hogy lefeküdnék-e vele/tetszik-e nekem és ezáltal a barátnőm lenne. Ha egy csaj ugyanúgy vonzódna hozzám, mint ahogy én hozzá, akkor engem qrvára nem érdekelne a belső a személyiség stb. Azt sem értem, hogy egy kapcsolatban mi értelme van egymást faggatni a hobbikról/érdeklődési körökről/világnézetről meg egyéb bullshit dolgokról. Az egzisztencia/végzettség kettőst még meg is értem, mert az együtt jár a presztízzsel és gazdagsággal, de nem tök mindegy, hogy az egyik fél félszeg a másik pedig óriási partyarc? Főleg a társkereső oldalakon ezeket a személyiségteszteket meg ikszelgetős baromságokat tartom különösen nevetségesnek. Én alapvetően introvertált/visszahúzódó (van is mire, mivel 170 alacsony vagyok és 15 centis a péniszem), de ha egy atomvagány, hiperaktív, nagydumás álomcsaj valami csoda folytán belém habarodna, akkor én simán el tudnám viselni a stíluskülönbséget és nem zavarna, hogy eltérő a személyiségünk. Én hiszek a szerelem első látásra közhelyben és nekem nem számítanak a belső értékek egy kapcsolatban. Talán ez is az oka annak, hogy szűz vagyok 24 évesen, mert duci/ronda csajokkal tuti össze tudtam volna jönni, de engem nem érdekel a másik személyisége, ha egyszerűen taszít a külseje. Ezért sem értem ezeket a tipikus "furcsa álompárokat", amikor két erősen kövér vagy atomronda pár ölelkezik a fb-os képet és előadják a "szerelem vak" jellegű lózungot. Komolyan elhiszi ezt valaki, hogy szex közben imádják egymást és nem azért vannak együtt, mert nem a "ha nincs ló, jó a szamár" jellegű kompromisszum érvényesül? Az ilyenekből meg lesznek a meghasonlott, befásult házasságok majd válások.
Tehat neked tok mindegy , a lenyeg , hogy legyen egy jo testu nod , akit kivansz.
De az , hogy mi a velemenye , milyen ember / milyen a szemelyisege, passzoltok-e az tok mindegy.
Gyerek vagy meg , igen.
2017. dec. 6. 20:12
3/34 anonim válasza:
Vonzalom testi szinten + vonzalom lelki szinten = ideális párkapcsolat
Ha számodra egyáltalán nem fontos a lelkiség vagy a személyiség, nem probléma, de ugyanolyan felszínes és rideg nő mellett fogsz kikötni, minte te magad. Amikor majd lelombozónak találod, nézz magadba, mert semmiben se fogtok különbözni.
2017. dec. 6. 20:15
4/34 anonim válasza:
Amit leírsz azt ne nevezd kapcsolatnak. Az a vágy, a megkívánás. Ilyesmiből lehet egyéjszakás kaland, vagy viszony, de semmi több.
Akivel le tudod élni az életedet, akit kibirnál nyűgösen, fáradtan, akárhogyan is, aki a lelki társad tudna lenni, azt nem a szemed és a micsodád fogja neked kiválasztani.
2017. dec. 6. 20:21
5/34 A kérdező kommentje:
#3: Miért számítana? Szex/csókolózás közben úgysem arról fogunk beszélni, hogy milyen világpolitikai események történtek esetleg aznap milyen filmet nézett meg hanem odaadjuk egymást a szenvedélynek. Nem várom el tőle, hogy áhítattal meséljen a szakdolgozatáról/divatszokásairól, de cserébe legalább legyen ápolt a fogsora, ne legyen olyan mint egy bálna és ne kelljen fintorognom ha a szemébe pillantok. Nekem ezek bőven elegendőek, de sajnos ilyen csajjal még sosem találkoztam (akinek én is bejöttem volna).
2017. dec. 6. 20:23
6/34 A kérdező kommentje:
#4: Ja, csakhogy ha annyira nem vonzó, hogy minden egyes szemkontaktus során belül üresnek és átvertnek érzem magamat, akkor már az elején sz** lesz, nemhogy 20-30 év múlva. Lásd Kasszás Erzsi. Nagyon vidám, kedves csajnak tűnik, de a külseje mindent elront. Ha ugyanilyen személyisége lenne mondjuk egy ilyen lánynak ( [link] ), akkor rohadtul álomcsaj lenne.
2017. dec. 6. 20:29
7/34 anonim válasza:
A vonzalom szükséges, de nem elégséges felétele a jó kapcsolatnak, prof.
2017. dec. 6. 20:41
8/34 anonim válasza:
A külső megfog, a belső megtart.
Valójában ennél több kell. A vonzó külsőnek később is meg kell lennie. A nők elnézőbbek szoktak lenni, ha már kapcsolatban vannak. De csak egy szintig.
"én simán el tudnám viselni a stíluskülönbséget és nem zavarna, hogy eltérő a személyiségünk."
Dehogynem. Gyorsan lelkibeteg lennél az introvertált személyiségeddel, ha minden másnap estédet a csaj hogy egyik, hol másik baráti társaságával kellene töltened.
2017. dec. 6. 20:41
9/34 anonim válasza:
"viszont amikor rápillantok egy csajra, akkor miliszekundum alatt meg tudnám mondani, hogy lefeküdnék-e vele/tetszik-e nekem és ezáltal a barátnőm lenne. "
Nagy ügy, én meg tudod kettesével számolni, és be tudom kötni a cipőfűzőmet.. jampi
2017. dec. 6. 20:44
10/34 anonim válasza:
Neked mins tapasztalatod azért beszélsz így.
Ha jönne egy álom csaj nem lenne problémád pár hónapig mert csak a szex érdekelne de mikor ültök egymás mellett és nem tudtok megszólalni akkor egy idő után frusztráló lenne és nem lenne hosszú életű.
Senki sem kell hogy összejöjjön olyas valakivel aki nem tetszik neki, de a külső és a belső összhangban kell hogy legyen.
Hosszú kapcsolatban a belső az egyetértés közös célok nagyon sok pluszt hozza tud tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!