Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes és gyerekes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes és gyerekes vagyok, ha nem értem, hogy egy kapcsolatban miért nem csak a külső számít?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem szűz vagyok, viszont amikor rápillantok egy csajra, akkor miliszekundum alatt meg tudnám mondani, hogy lefeküdnék-e vele/tetszik-e nekem és ezáltal a barátnőm lenne. Ha egy csaj ugyanúgy vonzódna hozzám, mint ahogy én hozzá, akkor engem qrvára nem érdekelne a belső a személyiség stb. Azt sem értem, hogy egy kapcsolatban mi értelme van egymást faggatni a hobbikról/érdeklődési körökről/világnézetről meg egyéb bullshit dolgokról. Az egzisztencia/végzettség kettőst még meg is értem, mert az együtt jár a presztízzsel és gazdagsággal, de nem tök mindegy, hogy az egyik fél félszeg a másik pedig óriási partyarc? Főleg a társkereső oldalakon ezeket a személyiségteszteket meg ikszelgetős baromságokat tartom különösen nevetségesnek. Én alapvetően introvertált/visszahúzódó (van is mire, mivel 170 alacsony vagyok és 15 centis a péniszem), de ha egy atomvagány, hiperaktív, nagydumás álomcsaj valami csoda folytán belém habarodna, akkor én simán el tudnám viselni a stíluskülönbséget és nem zavarna, hogy eltérő a személyiségünk. Én hiszek a szerelem első látásra közhelyben és nekem nem számítanak a belső értékek egy kapcsolatban. Talán ez is az oka annak, hogy szűz vagyok 24 évesen, mert duci/ronda csajokkal tuti össze tudtam volna jönni, de engem nem érdekel a másik személyisége, ha egyszerűen taszít a külseje. Ezért sem értem ezeket a tipikus "furcsa álompárokat", amikor két erősen kövér vagy atomronda pár ölelkezik a fb-os képet és előadják a "szerelem vak" jellegű lózungot. Komolyan elhiszi ezt valaki, hogy szex közben imádják egymást és nem azért vannak együtt, mert nem a "ha nincs ló, jó a szamár" jellegű kompromisszum érvényesül? Az ilyenekből meg lesznek a meghasonlott, befásult házasságok majd válások.

2017. dec. 6. 20:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nálad a kapcsolat = szex. Aham, és a szex a napod hány óráját tenné ki? Mondjuk legyen 1 óra hossza, amikor élvezed a másikat. És a többi 23 -ban mit csinálsz vele, ha egyáltalán nem érdekel, nincs bennetek semmi közös? Beállítod a sarokba, mint egy virágcserepet? Ennyi erővel akkor járj el kur.vához, ott is biztos találsz számodra külsőleg vonzót. Ja hogy arra nincs pénzed vagy nem mersz. Így jártál.
2017. dec. 6. 20:48
 12/34 anonim ***** válasza:
😂
2017. dec. 6. 20:49
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, neked nem számít a személyiség, a külső elég. Viszont nem is hosszútávra akarsz így kapcsolatot, ugye? Mert hosszútávon nem tudsz majd megelégedni egy személy külsőjével, ugyanis az emberen meglátszik az idő, és az már neked nem fog tetszeni. Mész utána a következőhöz? Nem értem ezt a "barátnőm lenne". Minek lenne a barátnőd? A barátnő fogalma nem abból áll, hogy tetszik a külsője és lefeküdnék vele :D Meg amúgy mit csinálnátok együtt egész nap pl. ha nem akarsz vele beszélgetni? 0/24 nem lehet szexelni vele úgy, hogy ne is und meg soha. Ha meg 2 hétre akarod őt, akkor meg ne hívd már barátnőnek. Oviban váltogattunk naponta a "szerelmünket". = gyerek vagy.
2017. dec. 6. 20:50
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy meg, ha szerinted összejön egy pár, akik ugye a te nézeted szerint külsőleg tetszenek egymásnak, miért menenk szét, miért vannak szakítások, válások stb? Mert lehet kiismerik a másikat, nem kedvelik már a személyiségét, "kiszeretnek" belőle. De mit tudod te ezt, ha még soha nem volt kapcsolatod és nem éltél együtt senkivel? Perszeee, te elviselnéd, csak hogy egy kis szexhez juss cserébe, hogyne. ne legyél már ennyire megkeseredett.
2017. dec. 6. 20:52
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

": Miért számítana? Szex/csókolózás közben úgysem arról fogunk beszélni, hogy milyen világpolitikai események történtek esetleg aznap milyen filmet nézett meg hanem odaadjuk egymást a szenvedélynek."

Te nagyon kész vagy, nem semmi a kérdés leírása, de a hozzászólásod se... :D

Mintha egy nap 8 óra szexből állna és 20 perc beszélgetésből, talán inkább fordítva nem :D? De most ne menjünk abba bele, ki mennyi ideig kívánja is bírja, csak egy sarkított viszonyítási alap. De nyilván nem egész nap szexeltek és egymás szájában vagytok, amikor épp nem dolgoztok, legyen az egy hétköznap munka után, vagy egy együtt töltött szabad hétvége.

Ha nem troll kérdés, akkor bizony látszik is, hogy még szűz vagy és nem volt kapcsolatod... Hidd el nagyon is zavarna ha egymás ellentettjei vagytok. Most azt mondod nem zavarna, de ha de introvertáltként amikor otthon ülnél, ő meg rázná a seggét a barátnőivel a discoban minden héten, hidd el zavarna. Ha meg nem szeretsz ilyen helyekre járni, nem mehetsz vele, mert lehúzod azzal, hogy rosszul érzed magad ott és nem lazulsz el és nem élvezed, ergo nem mehetsz vele.

Féltékeny lennél és érdekelne hogy mik történhetnek ott este hidd el. Vagy te most ingyen akarsz szexet? Akkor keress szex társkeresőn, ott tényleg mindegy a személyiség.

De hidd el, igen is fontos hogy hasonló legyen valamilyen szinten az élethez való hozzáállásotok.

Én barátnőm pl nem szeret bulizni és sose jött volna össze bulizós pasival. Én nagy ritkán egy évben 1-2 alkalommal szívesen elmegyek barátokkal ha úgy van, de ez még teljesen belefér számára is. De nyilván zavarná ha azért nem taliznánk mert én valahol egy buliba csapatom minden szombat... és fordítva ugyan ez igaz...

De ez csak egy példa, számtalan lehetőséget lehetne még írni, és ez nem válasz, hogy inkább elviselnéd ezt is, csak ne egy ronda bálnával kelljen lenned, vagy aki igénytelen és csúnya...

Nem olyan lehetetlen olyat találni aki vonzó és a személyisége is normális. Az észrevételeid gyerekesek mint egy 14 évesnek... Mintha a kommunikáció egy kapcsolatban teljesen lényegtelen lenne.... Baromira nem az... Önmagában a szex nem tart egyben egy kapcsolatot. Nem azért válnak annyian, mert a szex megromlott, nem csak ez az egyetlen szakító ok...

2017. dec. 6. 20:52
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le, fiam, és egyelőre maradj a zsebhokinál, a lányokat kíméld meg magadtól.
2017. dec. 6. 21:00
 17/34 anonim ***** válasza:
78%
Őőő.... Oké.
2017. dec. 6. 21:06
 18/34 anonim ***** válasza:
25%
Abból kiindulva, hogy 23 felett minden nő foglalt aki nem Zámbó Árpi nemes arcvonásaival, vagy Amy Farrah Flower stìlusával rendelkezil, valószìnű mások is ìgy gondolták.
2017. dec. 6. 21:12
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy olyan nincs, hogy a külső ès a belső vonzalom is meglegyen oda-vissza. A 4ből az egyik általában nincs meg.
2017. dec. 6. 21:19
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked csak a kinézet a fontos,akkor vegyél egy neked szimpatikus fleshlightot és ne szándékozz kicseszni egy élő nővel sem,így is megteszik mások helyetted.
2017. dec. 6. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!