Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes és gyerekes vagyok, ha nem értem, hogy egy kapcsolatban miért nem csak a külső számít?
Igen, igazad van, pár dugásig.
Na és mi van, ha kapcsolat és megjelensz mondjuk egy olyan csajjal a barátaid előtt, aki kettőig nem tud számolni, de minden második szava káromkodás?
Az is oké, hogy dugná sokat. Közben, mély hallgatások, mert nincs egy közös téma? Te, mennél ide, ő oda, mert semmi közös.
Max, pár alkalom, vagy kimondottan szex kapcsolat elképzelhető ilyen nővel, pasival. Komoly, ahol kommunikálni is kell, halott dolog lesz.
Abban, egyet értek, csak olyannal össze jönni, aki külsőre is bejön. Viszont, kapcsolathoz a külső még nulla.
Tehát választhat a kèt dolog közt, mert egyben úgysem lesz meg.
"akkor engem qrvára nem érdekelne a belső a személyiség "
Nem csodálom, hogy szűz vagy. Mindne kicsit is normális nő nagy ívben kerülni fog.
Ha nem lenne ilyen akkor is. Habár ha elmúlt 25 akkor már úgyis mindegy, mert senki nem maradt a korosztályában szabad.
15centi az nem gáz. Meg a 170 sem. Ha nem kezdeményezel, nálad sem fognak. A hozzáállásod a problémád.
31/f
SZEXRE teljesen mindegy a lány belsője, csak legyen rajt lyuk és meg lehessen dugni.
Viszont hosszú távon nem árt, ha nem egy sült hal értelmi szintjén áll. Jó ha tudok vele beszélgetni, van érdeklődési köre, tudunk jót vitatkozni, mert képes érvelni, nem csak felhúzni az orrát és elvonulni sértődötten.
Szeretem, ha tudok tőle tanulni, vagy általa más megvilágításban látni bizonyos dolgokat, etc.
34ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!