Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes és gyerekes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes és gyerekes vagyok, ha nem értem, hogy egy kapcsolatban miért nem csak a külső számít?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem szűz vagyok, viszont amikor rápillantok egy csajra, akkor miliszekundum alatt meg tudnám mondani, hogy lefeküdnék-e vele/tetszik-e nekem és ezáltal a barátnőm lenne. Ha egy csaj ugyanúgy vonzódna hozzám, mint ahogy én hozzá, akkor engem qrvára nem érdekelne a belső a személyiség stb. Azt sem értem, hogy egy kapcsolatban mi értelme van egymást faggatni a hobbikról/érdeklődési körökről/világnézetről meg egyéb bullshit dolgokról. Az egzisztencia/végzettség kettőst még meg is értem, mert az együtt jár a presztízzsel és gazdagsággal, de nem tök mindegy, hogy az egyik fél félszeg a másik pedig óriási partyarc? Főleg a társkereső oldalakon ezeket a személyiségteszteket meg ikszelgetős baromságokat tartom különösen nevetségesnek. Én alapvetően introvertált/visszahúzódó (van is mire, mivel 170 alacsony vagyok és 15 centis a péniszem), de ha egy atomvagány, hiperaktív, nagydumás álomcsaj valami csoda folytán belém habarodna, akkor én simán el tudnám viselni a stíluskülönbséget és nem zavarna, hogy eltérő a személyiségünk. Én hiszek a szerelem első látásra közhelyben és nekem nem számítanak a belső értékek egy kapcsolatban. Talán ez is az oka annak, hogy szűz vagyok 24 évesen, mert duci/ronda csajokkal tuti össze tudtam volna jönni, de engem nem érdekel a másik személyisége, ha egyszerűen taszít a külseje. Ezért sem értem ezeket a tipikus "furcsa álompárokat", amikor két erősen kövér vagy atomronda pár ölelkezik a fb-os képet és előadják a "szerelem vak" jellegű lózungot. Komolyan elhiszi ezt valaki, hogy szex közben imádják egymást és nem azért vannak együtt, mert nem a "ha nincs ló, jó a szamár" jellegű kompromisszum érvényesül? Az ilyenekből meg lesznek a meghasonlott, befásult házasságok majd válások.

2017. dec. 6. 20:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha "kapcsolat" alatt szexkapcsolatot értesz, akkor tökéletesen igazad van.

Ha párkapcsolatot, akkor nem értelek... mit gondolsz, egy nap 8 órát szexeltek majd? Vagy mi van? :D

Belédhabarodna egy hiperaktív álomcsaj, oké. Első 1-2 hónapban megállás nélkül tömnéd mint a libát, oké. És utána? Ő elmenne szórakozni, te nem akarnál = feszültség. Vagy mi van, ha ő heti egyszer kívánja a szexet, te meg napi 5-ször? Feszültség.

Ahol pedig feszültség van, ott beszélgetni kell, és máris nem mindegy, milyen a másik jelleme.

2017. dec. 7. 12:24
 32/34 anonim ***** válasza:
Szimplán csak kretén vagy. Zsebhoki, guminő elég lesz neked.
2017. dec. 7. 13:30
 33/34 anonim ***** válasza:
Igen, felszines es gyerekes vagy.
2017. dec. 7. 13:55
 34/34 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel baj. Tényleg azzal qrjál, akire feláll a farkad. A baj az, hogy rád nem nedvesedik senki. Úgyhogy ez kapufa.

Az mondjuk siralmas, hogy 24 éves korodra eddig jutottál ember- és önismeretben.

2017. dec. 7. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!