Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mi az a legkisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi az a legkisebb magasság ami alatt már elvből/dacból sem érdekel az adott pasi?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy hiába helyes, tanult és jófej személyiség a pasi, de mivel x cm ezért már azért sem jönnétek össze vele, mert szégyellnétek a barátnőitek körében egy buliban vagy az ő pasijukhoz viszonyítva (akik magasabbak tőle) miatt mindig rossz szájízzel gondolnátok rá. Esetleg van egy berögződött elvetek (ha van akkor fejtsétek is ki bővebben), amin, csak azért sem szeretnétek változtatni. Komolyan kérdezem, mert rengeteg ilyen lánnyal találkoztam már és a legtöbbje így gondolkodott.

2018. márc. 11. 12:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez milyen már... szerinted ha egy magas nőnek tetszik a magas pasi, az racionális vonzódás, ha egy kicsinek, az nem? Maga a vonzódás irracionális.
2018. márc. 11. 13:32
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
165 cm. Én 162 vagyok és az exem is ilyen magas volt. Sosem zavart, a barátnőim pasijai pedig sosem érdekeltek, sem az, hogy más mit mond. De a kérdésfeltevésed alapján nálad vannak gondok. Ja, magas sarkút meg ritkán veszek fel, akkor is csak 2-3 centis kis sarokkal
2018. márc. 11. 13:43
 13/24 anonim ***** válasza:
7%
155 vagyok. 160 alatt azért nem sok felnott férfi van. Úgyhogy nalam is a 170+/- pár centi a lélektani határ. Mas pasijának a magassága meg nem érdekel.
2018. márc. 11. 14:29
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

" hogy lássam racionális-e az ízlésetek " Igen, mert az uraság majd eldönti, mit lehet és mit nem...

De a kérdésre: 170 cm vagyok, volt 168 cm-es barátom.

2018. márc. 11. 14:31
 15/24 A kérdező kommentje:
#14: Nem akarok eldönteni én semmit, viszont kifejezetten bicskanyitogató tud lenni az, amikor az igazán pici lányok is légzési problémákkal küzdenek és csúszkálnak a nedvességtől amikor a +180/185-ös pasikról van szó, miközben teljesen nyilvánvaló, hogy az alacsonyabb pasikhoz is simán illenének (amit természetesen "mi" szívunk meg), de őket egyszerűen levegőnek nézik és az embernek sokszor az az érzése, hogy ez semmiben nem különbözik a rasszizmustól, mert mindkét szituáció ugyanúgy a megkülönböztetésen alapszik.
2018. márc. 11. 15:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Én 160 centi vagyok, úgyhogy minimum 165, magassarkút nem nagyon hordok. De azt nem én döntöm el, hogy ki jön be. Most éppen 183 centi magas párom van, az exem is 180 körül van. Nem tehetek róla, hogy ők jönnek be külsőre-belsőre. Egy osztálytársam van, aki olyan 165 körüli, de ő abszolút nem jön be, nem a magassága miatt, hanem egyszerűen taszító az igénytelensége.
2018. márc. 11. 16:13
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes olvasni ezeket a válaszokat itt a GYAKORIN.

175 centis férfiként ugyanis a kinti ÉLETBEN (vagy a valóságban, ha úgy tetszik) még a nálam magasabb 180+ centis nőknél sem találkoztam ilyen feltétellel, hogy legalább ugyanolyan magas vagy +10 centi, de minél magasabb annál jobb.

Voltak egy magas és magasabb baratnőim is, de volt aki másfél fejjel volt magasabb.

Nagyon túl van ez tolva itt, mind a férfiak, mind a nők részéről.

2018. márc. 11. 16:52
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem értelek kérdező. Ha nekem valaki bejön, akkor az bejön, akkor is ha 165 és akkor is ha 185 cm magas. A magasság egy extra dolog, de nem attól jön be valaki. hidd el, nagyon sok magányos magas pasi van. Úgyhogy ne erre fogd a sikertelenséged.
2018. márc. 11. 17:34
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

"kifejezetten bicskanyitogató tud lenni az, amikor az igazán pici lányok is légzési problémákkal küzdenek és csúszkálnak a nedvességtől"

Ugye tudod, hogy azt, hogy valakinek mi tetszik, nem ő dönti el?

És mérhetetlenül gusztustalan, hogy azt hiszed, az alacsony lányok elveszik tőled a puncit. Az soha nem volt a tied. A 150 centis punci sem a tied. Ezt mondogasd magadnak.

2018. márc. 11. 18:19
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
én férfi vagyok, ezért a kérdés nem is nekem szól, de ha az ismerősökből, kollégákból, volt osztálytársakból, évfolyamtársakból indulok ki, akkor azt kell hogy mondjam hogy a magasság nem számít annyira, mint amennyire hiszed. 170 cm magassággal már bőven jó vagy. Bár olyan párt nem ismerek, ahol a nő a magasabb, de szoktam ilyet is látni. Ez viszont tényleg ritka, az tény. A nők nagy része kb. 160-166 cm közé esik, ebben az intervallumban tudsz válogatni. 10-ből talán 2 nő utasítana el a magasságod miatt, de a maradék 8-nál ez nem lenne gond.
2018. márc. 11. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!