Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok. Szerintetek egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok. Szerintetek egy pasi erteket a kulseje adja meg?

Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 11:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9 Persze. Volt olyan baratom akit az interneten ismertem meg (forumon), ahol eloszor nem lattam a kulsejet. De o is tetszett kulsore is, de ott nyilvan nem ezzel indult a dolog. A jelenlegi paromat viszont munkahelyen ismertem meg, de beszelgetni nem tudtunk, csak a kulsejet lattam.

Amugy az onertekelos resszel nem ertek egyet, en nem vagyok teljes mertekben megelegedve a kulsommel, latom a hibaimat, ettol fuggetlenul csak olyannal lennek kapcsolatban, akit teljesen vonzonak latok :D Ilyen szempontbol nem szoktak zavarni a hibaim, mert tudom, hogy a tobbseg nem varja el a tokeletesseget, eleg szetnezni az utcan is, hogy vonzo emberek kevesbe vonzo parral maszkalnak... Szoval nem szokott kulonosebben erdekelni, ha valaki tetszik, hogy en mivel nem vagyok megelegedve magammal kapcsolatban. Kiderul majd ugyis, hogy neki tetszem-e vagy sem.

2018. márc. 5. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!