Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok. Szerintetek egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok. Szerintetek egy pasi erteket a kulseje adja meg?

Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Nálam az értékét egyáltalán nem. Nekem nem a külsőtől férfi a férfi.

Viszont az egy igaz mondás,hogy külső megfog,belső megtart.

28/N

2018. márc. 5. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem, de nekem az fontos, hogy érdekelje, hogy néz ki. A férfiakat is érdekli. Nem akarok olyat, aki egyszer vesz egy normális farmert, hogy tudjon benne csajozni, aztán annyi.

Nem kell divatgurunak lenni, egyszerűen legyen igénye arra, hogy tetsszen neki, amit lát a tükörben.

2018. márc. 5. 11:43
 3/11 anonim ***** válasza:
ha gyúrós tibi vagy agy nélkül, akkor igen
2018. márc. 5. 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha a cukornád ültetvényre akarod akkor igen.
2018. márc. 5. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Az nem ő. Ő a személyisége.
2018. márc. 5. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Hapsi vagyok, de úgy gondolom, hogy egy Barbie baba kaliberűnek igen, egy átlagos nőnek nem.
2018. márc. 5. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem a külseje, a pénze.
2018. márc. 5. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. A kulseje arra jo, hogy felkeltse a figyelmem. De nem a kulsejebe szeretek bele.
2018. márc. 5. 13:44
 9/11 A kérdező kommentje:

8

Es olyan elfordult mar veled, hogy valami mas keltette fel a figyelmed?

2018. márc. 5. 14:12
 10/11 A kérdező kommentje:

6

Kicsit nagy a leptek at atlagos es a barbi kozott. Kozte meg biztosan vannak kategoriak. Teny, ha egy no biztos a kulsejeben (nok onertekelesenek nagy reszet a kulsejuk hatarozza meg sajnos) akkor igenis elvarja hogy jol nezzen ki.

Aki meg nem biztos a kulsejeben, az hajlando bevallalni atlag kulseju pasikat is.

Szerintem vannak kasztok kulso alapjan...ez sokkal jobban megfigyelheto mint az anyagi helyzet, vegzettseg szerinti kasztok. Az legfobb kategorizalodasi szempont a kulso sztem. Tul rogeszmesen kulso manias a mai tarsadalom.

2018. márc. 5. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!