Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen nőnél milyen kaliberű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőnél milyen kaliberű pasinak van esélye?

Figyelt kérdés

[link]

Azt hiszem nála vonzóbb (külső és belső értelemben) nőt még életemben nem láttam. Nekem nagyon bejönnek az ilyen intellektuális p***ák, akik elképesztőek lehetnek az ágyban is. A szemüveg minden szép csajon jól áll, de nála ez hatványozottan igaz. Tipikusan 8-9/10-es nő. Sajnos a veszély nem fenyeget, hogy ilyen nővel hozzon össze a sors, mert amellett, hogy bukdácsoló egyetemista vagyok (tehát a karrier/egzisztencia terén sehol nem vagyok), még külsőre is nulla vagyok (alacsony gyerekes alkat). Na, de arra lennék igazából kíváncsi, hogy ilyen egy ilyen kaliberű nőnél milyen pasinak van esélye. A külsőtől kezdve az egzisztencián, személyiségen keresztül mindenre kíváncsi vagyok.

2018. márc. 4. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez attól függ, hogy ennek a lánynak mik a prioritásai. Most leírhatjuk, hogy biztos gazdag, jóképű, intelligens alfahím kell neki, de az is lehet, hogy nem.
2018. márc. 4. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Minimum olyanoknak, akik nem mint intellektuális p.icsa hivatkoznak rájuk, lol. Amúgy arcra max. hetes a nő.

És ok, értjük, lúzer vagy

2018. márc. 4. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy átlagos nő, viszont egy valamiben biztos lehetsz: intelligencia nélkül labdába sem rúghatsz, ezt az egyet garantálom. Külsőt, belsőt illetően bármilyen ízlése lehet de aki így hivatkozik rá, az eleve esélytelen, és jogosan.
2018. márc. 4. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az intelligencia szexi, mindég mondtam :]

p**csa, önértékelésed: 0. Hát így tényleg nem :)

De ez totálisan random, őt kellene megkérdezni, szerinted van olyan általánosan megmondható recept, hogy belelapozol és az ilyen típusú (JAJJJ már eleve) nőknek mi jön be? Ne viccelj, kérlek... :)

2018. márc. 4. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Nőben nem jönnek be az ilyen vízszemű "náciszőkék",ráadásul ő még festett is.Meg nekem olyan számító 3,14csa feje van,emiatt se túl szimpi arcra.(Biszex nő vagyok.)

Alakját nem nagyon lehet kivenni,de nem tűnik alakra akkora wasistdasnak.Viszont csöcsös-segges nőként,ráadásul has nélkül kb azt várhatna el kinézetre,amit akar,tök mindegy,fejre milyen az illető.Ha még feszes is,akkor aztán pláne.Vagy feszes,de arányosan vékony nőként,akinek az tetszik.

Agyi szinten biztos vannak elvárásai.

Pasiként egy jogász,orvos,vagy egyébb menőbb végzettségű fazon simán labdába rúghat.Vagy akármilyen diplomás,ha olyan a dumája.

Off:

Kérdező,ha megnyugtat:én is bukdácsoló egyetemista vagyok,mégse mondták,hogy hülye lennék,sőt.Igaz,nőben mellé csöcsös-(hasas)-segges is vagyok.

Ismerek olyan egyetemistát,aki időben végzett,mégis fogom a fejem,milyen hülye.

Vagy ott a Bochkor Gábor.Hiába diplomázott le a Humboldton,ritka tajparaszt módon tud megnyilvánulni.D. Tóth Kriszta ELTE-s diplomával és nőben,de ugyanez.

2018. márc. 4. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmi pozitív kisugárzást nem tudok kivenni az arckifejezéséből, nekem nem szimpi, de szíved joga ki jön be és ki nem.

Elvégre nem vagyunk egyformák.

Nyilván valami magasabban kvalifikált úriembert tudna elképzelni maga mellé, de hogy most az milyen végzettséget is takar valójában... nem lehet megmondani.

Erre csak ő tudja a választ.

2018. márc. 4. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:
De amúgy vicces, hogy itt mindenki felhozza a végzettséget. Simán lehet, hogy magánéletben egy egyszerűbb embert akar magának, pláne akin kiélheti a domina hajlamait, stb
2018. márc. 4. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Átlagos kinézetűnek.

Belsőleg meg olyannak amilyen a csajnak bejön.

2018. márc. 4. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki magába tudja bolondítani.
2018. márc. 5. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!