Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mindig a pasi arca alapján döntitek el, hogy helyes-e es jarnatok-e vele? Illetve mi alapjan szoktatok egy pasit elutasitani, kulseje vagy a nem megfelelo belso ertekei alapjan?
nekem az arca :) és magasabb legyen nálam.
de volt olyan is hogy egyáltalán nem tetszett és mégis "belé szerettem" mert jó stílusa,rendes, kedves volt
Az arca? Mi ez a jel az arca mellett? Ez. :)
Miert irtad oda?
Ha a pasi nem helyes, nagyon nem? Sot kegyetlenul ronda? De jarni akar veled es minden mas rendben van nala akkor el tudnad neki nezni ezt a kis hianyossagot, hogy taszit az arca? De nagyon tetszel neki es azt akarja hogy vele legyel akkor engedsz neki? Ha kitartoan udvarol?
hát kegyetlenül ne legyen ronda mert ha nem tetszik akkor nem is tudok felizgulni, az meg kínszenvedés. sajnálatból meg nem leszek vele.
ez a jel meg ez volt :)
én általában akkor utasítok el egy pasit ha bunkó/tudatlan..elég kiábrándító tud lenni..
külső alapján kinek mi a szép, helyes stb. szerintem ha a pasi foglalkozik a külsejével, magával (borotválkozás, hajnyírás, parfüm, kornak megfelelő ruhatár) már veszett ügye nem nagyon lehet.. legalábbis nálam
az már más dolog, hogy hogyan döntöm el ezt a járás dolgot.. ha normálisan volt idő megismerni egymást és elfogadjuk egymás dolgait.. és értelmesnek tartom egy kapcsolatra, akkor igent mondok.
Ami miatt elutasítanék egy fiút:
Lepedékes fog, zsíros haj, igénytelen ruha nem megfelelő alkalommal (nem várom el, hogy szmokingban vigye el sétálni a kutyát, de azért ha pl. randira viszi az ember lányát, akkor ne mackó nadrágba menjen.) Igazából szerintem aki tisztálkodik rendesen, és megfelelő ruhába jár, nem esélytelen a szememben (bár ez feltételes módban írom, mert van párom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!