Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt életed legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életed legrosszabb randija?

Figyelt kérdés
Mindenki sztorija érdekel, nemtől, kortól függetlenül.
2018. febr. 28. 21:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

1. Találkozok a pasival, meghívott egy kávéra ragazkodott hozzá,hogy kifizeti. Később a fejemhez vágta, hogy mi az, hogy meghívott és nem kapott cserébe még egy csókot sem.

Azóta első randin mindig fizetem a sajátom.

2. A pasit látásból ismertem, egy baráti társaságban találkoztunk és mivel a közelben lakott, elkísért. Aztán együtt mentünk egy állásbörzére, majd elmentünk kajálni. Végig csendben volt, én meg rákérdeztem, hogy most mi a fenét akar, ezen a kérdésen fél -1 órát gondolkodott majd kijelentette, hogy elhagyná értem a barátnőjét.. Megmondtam neki,hogy nem akarok tőle semmit és hogy sajnálom, ha félreértett, aztán valahogy nem jutott el az agyáig, hogy mit mondtam, pedig elég egyenes ember vagyok.

Aztán másnap elmondtam,hogy nincs meg a kémia stb, amitől teljesen kiborult. Majd az egyik haverja írogatott nekem, hogy öngyilkos lesz a barátja miattam..

2018. márc. 2. 16:11
 32/32 Interferencia ***** válasza:
100%
Már nem emlékszem pontosan a részletekre, de egyszer itt olvastam valakitől a következő sztorit. A srác felnőtt lehetett, vagy annak a közelében, és társkeresőn megbeszélt egy randit egy lánnyal, aki hozzá hasonló korúnak adta ki magát. A találkozón pedig kiderült, hogy kb. 12 éves a lány, úgy is viselkedett, és ennek megfelelően macis hátizsákkal jelent meg a randin. :D
2018. márc. 2. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!