Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legrosszabb randija?
Ezer éve volt egy kis laza baráti társaság, és onnan ismertem látásból a srácot, de nem sokat beszéltünk. Valahogy rám akadt egy közösségi oldalon (ez még az iwiw, myvip kora volt asszem, tehát nem mai sztori), és beszélgetni kezdtünk. Tök jófej volt, nem gondoltam volna, hiszen sosem váltottunk a köszönésnél több szót egymással. Aztán elhívott, hogy csináljunk valamit, beleegyeztem. Akkor még nem Bp-n laktam, utaztam vagy egy órát. Találkozásnál láttam, hogy nagyon izgul, és zavarban van, úgyhogy próbáltam oldani kicsit, próbáltam beszélgetni, vagy valami, de nem volt hajlandó megszólalni. Néha sikerült egy igent-nemet, vagy egy icipici mosolyt kicsalni belőle, de összességében iszonyú lehangoló volt az egész. Mikor elköszöntem, akkor élénkült fel kicsit, hogy mikor találkozunk újra. Kb. hülyének néztem, hogy minek akar újra találkozni ezek után.
Aztán ugye a jó öreg MSN-en már vártak az üzenetek, hogy milyen jól érezte magát, meg mennyire gyönyörű voltam, meg stb. Csak néztem, hogy ez ugyanarról a találkozóról beszél?
Még egyszer találkoztunk, de ugyanaz volt végig, úgyhogy én nem erőltettem tovább, megmondtam, hogy hagyjuk.
22 éves voltam, a srác is a körül. Interneten ismertem meg, kiderült, hogy van is egy közös ismerősünk. Az ismerősöm próbált lebeszélni, hogy ne találkozzak vele mert minden lánnyal játszik. Gondoltam oké, de mások véleményére nem szoktam adni, meg képek alapján bejött a srác. Oké megbeszéltük, hogy találkozunk, gondoltam egy kész program tervvel jön találkozni, csalódnom kellett. De ez még baj sem lett volna, de messze nem úgy nézett ki mint a képeken, alacsonyabb volt nálam, az arca tele aknékkal, úgy öltözött mint egy rossz nyomi náci, egy értelmes telibevert mondatot nem tudott megfogalmazni, a hangja is mint akinek még nem mutálódott. Elgondolkoztam az ismerős szavain, hogy csak játszadozik a lányokkal... na persze, teljesen nyomi a srác, ki a f**nak kellene. Najó oké, gondoltam nem most lépek le, leszek vele olyan jó fej, hogy legalább megismerem valamennyire. Aztán semmi terv, hova menjünk, neki mindegy. Felhoztam menjünk üljünk be egy kávézóba. Én kifizettem a részem, ő is a sajátját. Mikor leültünk közölte, hogy szívesen kifizette volna a részem (-Inkább ne, köszi). Vele beszélgetni se lehetett igazán, egy értelmes épkézláb mondat nem hagyta el a száját, a fogalmakat állandóan összekeverte, mindig nagy dolgokat mondott amiket abban a pillanatban talált ki, mert fogalma sem volt, hogy miről beszél, csak a szavakat mondta egymás után értelmetlen hazugságokat összehozva, amit én mondtam mindennel egyetértett, szóval szerintem önálló gondolatai se igazán voltak. Meg hát a hangja is olyan volt mint a 12 éves unokaöcsémé, felállt tőle a szőr a hátamon. Gyorsan megittam a kávémat, elköszöntünk. Szerintem ő is érezte, hogy nem nyűgözött le, nem is kerestük egymást. De azért a közös ismerőstől kérdezte, hogy én hogy éreztem magamat és, hogy szerinte van e esélye... :D
Volt egy másik, pasi akivel egy cégnél, de 2 másik helyen dolgoztunk, néha voltak ilyen tréningek ott találkoztunk. Megtetszett, külsőre nagyon bejött, a személyisége is, nagyon intelligens, humoros, kedves, minden ilyen jó tulajdonság benne volt. Első randi jól sikerült, második randira megbeszéltük, hogy nála leszünk főz. Beszélgettünk, ettünk, ittunk minden jó volt. Kicsit butának éreztem magamat mellette mert annyi érdekes könyvet elolvasott, hogy önbizalomhiányos lettem mellette. :D
Jött a pillanat, közelített a szájával, szépen lassan mint a filmekben, aztán megcsókolt. De még hogy, soha nem fogom elfelejteni, olyan rosszul csókolt, hogy azt hittem ilyen nincs. Maga a tökéletes férfi volt, az a csók minden vonzalmat kiőlt belőlem, olyan rossz volt. Átdugta a nyelvét egyből a számba, és a jó megfeszített nyelvével körbe nyalta a fogsoromat, a nyelvemet, konkrétan csordúltki a nyál a számból. Oké hálistennek vége, késő is volt, elköszöntem tőle, hazamentem. Fú de rosszul éreztem magamat, hazafelé azon gondolkoztam, hogyan mondjam meg neki. Aztán beszéltünk még párszor, messengeren, végül kiböktem neki, hogy nem egymást keressük. Szerencsére megértette, és elfogadta, semmilyen harag nem volt köztünk.
Társkereső, pár levél után randi.
Beültünk egy kvra, majd a pasi benyögte, hogy ő igazából eltartót keres, aki idősebb nála, és van kapcsolati rendszere, hogy így előbbre jusson....
Akkor 20 voltam a pasi 26...
Na nem kerestük egymást többé.
De jött randira képen cuki(na akkor még nem voltak filterek meg stb) srác zokni szandál papasort... félelmetes fejjekl, és egy kukkot nem szólt, frászt kapott, amikor finoman megérintettem a kezét.
Két ilyenem volt..mindkettő társkeresőn.
Első esetnél őt vártam meg sulijánál mondván hogy elkísérem. Nemelég hogy szakadt az eső,de még csomót kellett várnom rá,majd odajött egy lány h indulhatunk. Néztem hogy ki ez..hát csaj egy photoshop szakértő lehetett:D olyan szinten másnak nézett ki.Aztán nagy kínkeservesen elkísértem valameddig,azt leléptem.
Második eset szintén társkereső. A lány fiatalabb volt mint én. kb én lehettem 21 ő azt mondta"17". Jó mondom az még necces de belefér.Képeken egész jól nézett ki adjunk egy esélyt az ügynek. Szállok le a villamosról,meglátom a lányt és a barátnőjét..mögöttem csukódik villamos ajtaja ,éreztem hogy nincs visszaútxd A lány vagy 14 lehetett jó esetben.Sokkal ducibb volt mint képen meg máshogy nézett ki. De legrosszabb hogy értelmi szintje egy egysejtű prokariótáéval ért fel. Leültünk egy parkba..fél óra telhetett el..majd szerencsére elkezdett eredni megint az eső,így lett indokom h lelépjek:D
"Az élményekből látszik azért, hogy sokkal több idióta pasi van, mint idióta csaj."
Szerintem az látszik, hogy a fiúk többet próbálkoznak, mert a lányok lusták/gyávák ehhez.
# 24
Téhed tuti bántottak, megerőszakoltak vagy valami trauma ért, azért nyomod a férfigyűlöletet full kretémbe itt egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!