Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legrosszabb randija?
Figyelt kérdés
Mindenki sztorija érdekel, nemtől, kortól függetlenül.2018. febr. 28. 21:52
11/32 anonim válasza:
Elhívtam a lányt. Szinte végig én beszéltem, mert teljesen kuka volt. Ha kérdeztem válaszolt, de ha nem mondtam semmit, ő se. Katasztrófa! Életem legkínosabb randija. Soha többet introvertált lány!
12/32 anonim válasza:
Vörös rózsa, séta a Tabánban, üldögélés a padon, egyszer a srác elkezdett kiabálni: "milyen qrva hideg van, miért nem megyünk hozzád fel, nem így képzeltem el ezt a rohadt randit!" :D
Egy másik a Lánchídon üvöltötte le a fejem második randin, hogy miért nem dugunk már végre, ezt már leírtam itt gyk-n valahol.
Meg az a három fickó, akik nem jöttek el.
13/32 anonim válasza:
Facén ismertem meg egy pasit,egy honapon keresztül irogattunk egymásnak,nagyon szimpi volt..végre megbeszéltük a randit,a képen jo képü volt...készülödtem is lázasan....nah,amikor megláttam...az felsö fogsorának a java szo szerint ki volt rothadva...hát kész voltam...megittuk a kávét és huztam is mint a vadlibák!!! :-) :-) :-)
15/32 opened paradise válasza:
Fel se ismertem a kép alapján,sétán biciklis felvonulásba mentünk,csupa kínos csend,belém kötöttek miatta,eleredt az eső,majd megkérdeztem,hogy megismételjük-e...
De ott én is béna voltam.
Exemnél meg rámnézett,majd elindult a másik irányba. De csak mert,mint kiderült,kicsit vak volt.
16/32 Interferencia válasza:
16: Itt az introvertált lányokra sem szabad rosszat mondani. :D
17/32 anonim válasza:
Ja bocs :D csak igen szar, mikor egy randiba csak te teszel erőfeszítést. Ehhez kettő kell.
18/32 anonim válasza:
Szintén egy introvertált, mulya lánnyal.
Kínos kuncogáson meg 1-2 mondaton kívül nem sok minden hagyta el a száját.
20/32 anonim válasza:
11: azért, mert hülyeséget beszélsz. Az introvertált nem azt jelenti, hogy nem beszél valaki, téves következtetést vonsz le, mert fogalmad nincs a dolgokról. És 1 darab félreértelmezett esetből alkotsz elvet a jövőre. Elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!