Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Leírnátok az eddigi legrosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok az eddigi legrosszabb randitokat?

Figyelt kérdés
2016. nov. 25. 17:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Csak 3 randim volt, abból egy komoly kapcsolat, és egy alkalmi jött össze, így az egyetlen ami nem sikerült, az kb annyi volt, hogy az egyik bevásárlóközpontban sétálgattunk fel alá, és semleges, unalmas témákról beszélgettünk.
2016. nov. 25. 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Taliztam egy pasival, ettunk, beszelgettunk, tok szimpi volt, meg helyes is. Aztan egymasra neztunk, egyre kozelitett az arca az enyemhez, eskuszom tok romi volt, mar vartam a csokot. Erre...formalj 'a' betut a szaddal es ventillator szeruen csapkodj a nyelveddel. Na igy csokolt. Annyira elrontotta az addigi osszkepet, hogy hihetetlen. Es onnantol dolyamatosan samrolni akart, de igy nem lehetett. A randi vegere mar tok kinosan ereztem magam, vegul elkezdett kiabalni, hogy ot minden csak hulyenek nezi, multkor is randizott egy lannyal, aki megigerte, hogy szakit a pasijavak, de nem tette, meg amugyis minden no egy k...va, elege van, fizessem ki a vattacukrot amit vett nekem. Aztan elviharzott. Masnap hivogatot, meg bocsanatot kert, de nem igazan volt kedvem ujabb randihoz.
2016. nov. 25. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó volt a legrosszabb. Évtizedekre a nyakamon maradt.
2016. nov. 25. 17:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Mesélhetnél róla...
2016. nov. 25. 18:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Végig taperolt meg fogdosott (combom, térdem, hasam, oldalm meg az arcom) hiába szoltam rá tobbszor is. Aztán elváláskor majdnem megcsokolt... szerencséja van, hogy nem tette, mert felképelem.
2016. nov. 25. 18:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy közös ismerős ajánlott neki, már eleve kínos volt az ismerkedésünk, mert nem tiszta lappal kezdtem. Ő sok mindent tudott rólam én semmit. A randira ramaty állapotban mentem, mint később kiderült fizikailag nem feleltem meg az elvárásainak és szellemileg sem voltam kész egy kapcsolatra, amit ő szintén elvárt volna, hogy ott és azonnal. Randi előtt folyton az exeimről zaklatott. Aztán sok dolog kiderült róla is így tehát utólag nem bántam, hogy nem sikerült a randink. Hogy milyen volt a randi? Semmilyen, jól nézett ki, de nem volt meg a kémia. Hamar megvolt az első csók, azt elsiettem. Sétálgattunk, beültünk egy helyre és itt jött a legkínosabb rész. Egy pár fős társaság iszogatott mellettünk, amikor egyszer csak megjelent egy srác, akiről már mesélt, hogy írogatott neki meg zaklatta a srác, de ő habi nem írt vissza neki. Azért látszott rajta, hogy imponált valahol neki ez a dolog, akkor aztán bujkálás, nehogy meglássa. Full kuss, ott azt hittem felállok és ott hagyom. Hamar kikértem a számlát és elléptünk onnan majd egy gyors búcsú és soha többet nem láttam. Elkezdett hazudozni majd eltűnt és nem is írt nekem, aztán pár nap múlva jött egy tartalmas hagyjuk egymást üzenet tőle, amiben teljesen egyetértettem vele. Életem legkínosabb randija/ismerkedése volt tehát ez.
2016. nov. 25. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
99%

A népkertben találkoztunk, sétáltunk, beszélgettünk, kb. fél óra múlva már csókolt volna meg. Amit nyilván nem engedtem. Aztán vázolta a másik fél órában az 5 éves tervét. Hogy amúgy feleséget keres, és 1-2 éven belül szeretne gyereket. És hogy baj lenne-e nekem, ha nem dolgoznék, hanem szülnék egy gyereket és ő tartana el. HA komolyra fordul köztünk a dolog. Mert nagyon tetszem neki, és nagyon komoly gondolkodású vagyok. El tud képzelni a gyerekei anyjának. És amúgy, a 2. vagy 3. randin jó lenne már lefeküdni, hogy úgy is működünk-e együtt...

Én meg csak ültem és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Hirtelen azt hittem, ez valami elbaszott amcsi vígjáték vagy a kész átverés só! De nem jött a Jáksó a pezsgővel...

NEM AKARTAM elhinni a szitut, miközben elkapott belül a röhögőgörcs, hogy tulajdonképpen mire számítottam b@z.meg? Egy normális pasira akivel órákon keresztül értelmes dolgokról fogok meghitten beszélgetni gyertyafénynél és a végén belekarolok és hazakísér? Chö! Ugyan már!

Jaa, és utána közli a fb. hogy milyen merev voltam és hogy nem érezte bennem a tüzet. És hogy nem látta rajtam hogy én is akarnám őt...

Álmomba se jöjjön elő többet ez a randi.

2016. nov. 25. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Megerkeztem az adott idopontba. Erre meg nem mehettem fel hozza mart a volt ferje elment a gyerekekert. Aztan vartam ra a kocsiban. Kozben meg az egesz csalad oda kerekedett. Az egesz napomat a kocsiban toltottem o ra varva. Es a vegen en voltam a rossz h nem voltam turelmesebb
2016. nov. 25. 20:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#7! Vaaaagom ezt a tipust uristen. Velem elso talalkozonal kozolte, hogy jo lenne ha eldontenem mi akarok, mert o nemsokara gyereket akar, szoval alljunk majd neki. Meg kozolte hogy napok ota ananaszt eszik, ha ertem mire gondol :D :D :D
2016. nov. 25. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer találkoztam egy pasival akit a neten ismertem meg. A helyszínen derült ki,hogy rettentő ápolatlan a foga, sárga is volt de pluszban még a randi előtt valami petrezselymes dolgot ehetett. !!tudott is róla,hogy olyan a foga, de nem próbált semmit sem tenni. Nincs jobb szó, gusztustalannak találtam. Teljesen kiülhetett az arcomra,hogy mit érzek, teljesen megfagyott a levegő. Srác végül mondta,hogy sétáljunk egy kicsit (tudhatta,hogy nincs esély). Fél órát mászkáltunk, barátian elbeszélgettünk majd nem láttam többé.

Viszont volt akinél a randin derült ki,hogy vagy egy fejjel alacsonyabb nálam, plusz valami gond volt a szemével. Életem legkellemetlenebb randija volt. Folyamatosan taperolni próbált meg maga mellé húzni ahogyan sétáltunk.

Aztán volt egy srác aki az első randin szerelmet vallott és nem értette,hogy én miért nem így érzek (akkor kellett volna pontot tenni a végére) de még pár hétig randiztunk de kb már a harmadik randin ecsetelte a gyerekvállalást és az eljegyzést + állandóan féltékenykedett. Akkor megszakítottam vele minden kapcsolatot.

2016. nov. 26. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!