Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok az eddigi legrosszabb randitokat?
A népkertben találkoztunk, sétáltunk, beszélgettünk, kb. fél óra múlva már csókolt volna meg. Amit nyilván nem engedtem. Aztán vázolta a másik fél órában az 5 éves tervét. Hogy amúgy feleséget keres, és 1-2 éven belül szeretne gyereket. És hogy baj lenne-e nekem, ha nem dolgoznék, hanem szülnék egy gyereket és ő tartana el. HA komolyra fordul köztünk a dolog. Mert nagyon tetszem neki, és nagyon komoly gondolkodású vagyok. El tud képzelni a gyerekei anyjának. És amúgy, a 2. vagy 3. randin jó lenne már lefeküdni, hogy úgy is működünk-e együtt...
Én meg csak ültem és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Hirtelen azt hittem, ez valami elbaszott amcsi vígjáték vagy a kész átverés só! De nem jött a Jáksó a pezsgővel...
NEM AKARTAM elhinni a szitut, miközben elkapott belül a röhögőgörcs, hogy tulajdonképpen mire számítottam b@z.meg? Egy normális pasira akivel órákon keresztül értelmes dolgokról fogok meghitten beszélgetni gyertyafénynél és a végén belekarolok és hazakísér? Chö! Ugyan már!
Jaa, és utána közli a fb. hogy milyen merev voltam és hogy nem érezte bennem a tüzet. És hogy nem látta rajtam hogy én is akarnám őt...
Álmomba se jöjjön elő többet ez a randi.
Egyszer találkoztam egy pasival akit a neten ismertem meg. A helyszínen derült ki,hogy rettentő ápolatlan a foga, sárga is volt de pluszban még a randi előtt valami petrezselymes dolgot ehetett. !!tudott is róla,hogy olyan a foga, de nem próbált semmit sem tenni. Nincs jobb szó, gusztustalannak találtam. Teljesen kiülhetett az arcomra,hogy mit érzek, teljesen megfagyott a levegő. Srác végül mondta,hogy sétáljunk egy kicsit (tudhatta,hogy nincs esély). Fél órát mászkáltunk, barátian elbeszélgettünk majd nem láttam többé.
Viszont volt akinél a randin derült ki,hogy vagy egy fejjel alacsonyabb nálam, plusz valami gond volt a szemével. Életem legkellemetlenebb randija volt. Folyamatosan taperolni próbált meg maga mellé húzni ahogyan sétáltunk.
Aztán volt egy srác aki az első randin szerelmet vallott és nem értette,hogy én miért nem így érzek (akkor kellett volna pontot tenni a végére) de még pár hétig randiztunk de kb már a harmadik randin ecsetelte a gyerekvállalást és az eljegyzést + állandóan féltékenykedett. Akkor megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!