Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért volt az életed legrossza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt az életed legrosszabb randija a legrosszabb?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem volt rossz, mert legalább randiztam, szemben más pasikkal, akik még egy randiig sem képesek eljutni.

Minden randimért hálás vagyok, mert mindegyikből tanultam valamit, így a következő randik ezáltal már sokkal jobbak lettek.

2016. jan. 13. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten rossz randim sosem volt, csak néha olyan, aminek nem lett folytatása. F
2016. jan. 13. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan randim, ahol a pasi első kérdése az volt, hogy szűz vagyok-e... Annyira lesokkolt, hogy nem hagytam ott azonnal. A hátralévő egy órában kiderült, hogy szerinte a nőknek a konyhában a helye és a feleség mindenben engedelmeskedjen a férjnek. És na jó, ha nagyon akarom, lehet kutyám, de jobb lenne, ha inkább varrással foglalkoznék a szabadidőmben. Mármint én varrjak ruhákat az egész családnak.
2016. jan. 13. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

18:40

Vonulj kolostorba, te konzervatív pitsa. :D

2016. jan. 13. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég, hogy csak magáról volt képes beszélni a srác több mint 10 percig, valami végbéltükrözéses sztorit mesélt el.
2016. jan. 13. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
#5 szerintem az ilyenek csak ijesztgetnek, kíváncsiak a reakcióra.
2016. jan. 14. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer begyűjtöttem egy hányós vírust. Mosolyogtam, ittam a kis narancslevemet, néha meg ki kellett mennem a wc-be. Aztán persze rágó, hogy ne tűnjön fel semmi...
2016. jan. 14. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem úgy igazán nagyon rossz sosem volt.

Talán az amikor nem tudtam egy értelmes szót sem kinyögni,mert annyira zavarban voltam.Így végül az időjárás lett a téma.A sráccal utána soha többet nem találkoztunk.

2016. jan. 14. 15:39
 9/10 rézevőfiamór ***** válasza:
Mert egyszerre kaptam trippert és lapost!
2016. jan. 18. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Életemben 2 legrosszabb randim volt.

Egy, mikor még a chat.hu menö dolog volt, föleg másnak felvállalni magad, mint ami vagy. Az, naaagy beégés volt.

a masik meg mikor a 2. randin belevittek egy duplarandiba, és ráadásul rokon is volt az egyik tag. XD

2016. jan. 31. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!