Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Leírnátok az eddigi legrosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok az eddigi legrosszabb randitokat?

Figyelt kérdés
2016. nov. 25. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

1. A csaj csúnyább és/vagy kövérebb, mint a képeken volt. Kezdek rájönni, hogyha csak arcképe van fent (még a face-en is), meg olyan képek ahol a fél arca nem látszik, meg vannak képek amiken jól néz ki és képek amiken nem, akkor a valóságban sem néz ki jól. Ha fényképeket láttok a neten valakivel, arra készüljetek a vele való találkozáskor, hogy úgy néz ki, mint azon a netes képen, amelyiken a legrosszabbul néz ki. Akkor kevésbé érhet csalódás.

2. Csak magáról beszél és ha nem szakítanám félbe, ő beszélne az idő 80-90%-ában. Emellett nem kérdez soha semmit, nem érdeklődik.

Az egészséges beszélgetési arány mondjuk ilyen 60-40, 40-60% (hogy kinek a javára, az változik), de annál nagyobb jele nem is lehetne hogy nem érdeklődik, amikor egyrészt tényleg folyamatosan jár a szája és közbe kell vágni sok perc után, hogy

3. Nem néz a másik emberre. Ez az előzőhöz is kapcsolódik. Vannak félénk lányok, akiknél ritkább a szemkontaktus, de most nem arra gondolok, hanem amikor csak vagy maga elé nézve, vagy a körülöttünk lévő környezetet nézve beszél. Rám meg csak akkor max, ha megszólalok. Bár néha a nagyon félénk lány is tud zavaró lenni.

4. Neki muszáj lelépnie 1-2 óra után. Ismerkedéskor sokszor el is hintem/mondom, hogy olyan alkalomra szervezzük a randit, amikor nem kell rohannunk sehová a randi után és szabadok vagyunk, hogy addig maradjunk ameddig jól esik (ez általában olyan 3-4 órát jelent). Erre még rá is bólintanak, de a randira sokszor elfelejtik. Edzés, tanulás, munka, stb-stb (nem mintha nekem ne lennének ilyenek, de mégis tudok időt szánni a másikra, a minőségi ismerkedés érdekében.)

Ja és bocs, konkrét legrosszabb randim nem volt még (ami tényleg az egész valami különlegesen szar volt), de amik rosszak, azok főleg ezen sémák mentén azok.

2016. nov. 26. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm szervezte meg. Mentem ki erasmussal és mondta, hogy van egy barátja, aki nemrég jött vissza arról az egyetemről, ahova mennék ki. Úgyhogy, ha szeretném megkérdezi, hogy tud-e tippeket adni.

Mint kiderült a srácnak felvázolta, hogy ez egy randi, de nekem ezt elfelejtette megemlíteni (gondolom, mert épp két héttel korábban szakítottam és nem akartam új kapcsolatot), úgyhogy igaziból majdnem vittem még egy embert. 1,5 óra kínos beszélgetés után végre úgy éreztem, hogy akkor mehetek, és szerencsére sose láttam többet.

2016. nov. 27. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A srác tudta, hogy van barátom, akit szeretek. Elhívott azért sörözni. Nem volt ebben semmi szokatlan, abban az ismerősi körben mindennapos volt, hogy emberek kettesével vagy többesével beülnek valahova dumálni egy jó kis meggysör mellett.

Odafele ellőtt néhány beszólogatós poént, nem volt vele baj, hiszen haverok voltunk, belementem a játékba, visszaszólogattam. Kikértük a sört, beszélgettünk egyetemi dolgokról, ki melyik tárgyat utálja a legjobban, stb. Aztán komoly arccal rám nézett, és közölte, hogy arról akart velem beszélni, hogy ugyanúgy nézek ki, mint az exe, és őt ez felkavarja. Ezután olyan fél órán keresztül sírt, én meg átöleltem a vállát és vigasztaltam.

Két hét múlva összefutottunk az egyetemen a folyosón, én felkészültem egy kellemes csevegésre, ő meg nekem rontott minden előzmény nélkül, hogy mi az, hogy a RANDI óta nem kerestem személyesen, és nem öleltem meg azóta????? Le voltam fagyva, nekem újdonság volt, hogy "randiztunk" :D

Ezután megjelent még párszor részegen az albérletem előtt az utcán, és ordítozott meg hívogatott. Ilyenkor lementem, elcibáltam a villamosig, felraktam rá, és lelkére kötöttem, hogy írjon, ha hazaért. Aztán egyszer egy ilyen alakalommal csúnyán megfáztam, a barátom ott unta meg (addig kértem, hogy ne bántsa a srácot), és beszélt vele, hogy ha így folytatja, akkor nagyon meg fogja verni.

Azóta nem hallottam felőle :D

2016. nov. 28. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!