Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk, nektek mi volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk, nektek mi volt a legrosszabb randi az életetekben? Mit csinált rosszul a randipartnered?

Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 12:04
1 2
 1/16 Blade Bone ***** válasza:
22%
Az, hogy még nem randiztam sose. De mondjuk nem baj, mert a puszta gondolat is frusztrálttá tesz.
2016. márc. 27. 12:07
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
a kedden randiztam 1 csajjal aztán tök rideg volt meg akartam ölelni aztán el lökött magától és közölte hogy haza kell mennie meg hogy van barátja.
2016. márc. 27. 12:11
 3/16 anonim ***** válasza:
41%

- Ne az előző kapcsolatait kelljen hallgatnom

- Ne mutogassa végig a kép/zenetárát a telefonján

- Ne állandó jelleggel a barátnőiről, anyjáról bombázzon "vicces" történetekkel

- Viselkedjen természetesen, mintha csak egy tét nélküli beszélgetés lenne

- ...és ha hülyén viselkedik, semmiképp ne fogja arra, hogy "jajj zavarban voltam" egy idióta erőltetett kuncogás kíséretében

Ha ezektől megkímél, nem lehet olyan rossz. Sőt, általában azért kifejezetten jó első találkozásaim voltak. :)

21/F

2016. márc. 27. 12:11
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Egyszer volt egy vakrandim... egy törpével(138cm-es nő).

Nem akarom ragozni, de sokkal rosszabb volt, mint amilyennek tűnik.

2016. márc. 27. 12:15
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
A legrosszabb, de egyben a legmulatságosabb randim az volt, amikor a pasi megérkezett a presszóba, rendelt egy vizet, kb. 30 másodperc alatt megitta, fizetett, elköszönt, és eltűnt. Az egész nem tartott 5 percnél tovább. Hát, nem vagyok egy nagy szépség, de azt soha nem gondoltam volna magamról, hogy nem lehet velem három mondat erejéig elbeszélgetni :))
2016. márc. 27. 12:16
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

5-ös

lol :)

2016. márc. 27. 12:33
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Volt a BMWs csaj nem annyira régen aztán volt amelyik csak a hülyeségéről volt képes beszélni végig. Én se vagyok egy agyonművelt valaki de azért a hülye kutyuskáján meg a kutyaiskolán és a menhelyen kívül szívesen beszélgettem volna másról is. A baj nem ez hanem az hogy alig jönnek össze randik mivel csak átlagos a külsőm.
2016. márc. 27. 12:35
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

Hát eddig már legalább egy tucat randim volt, és az mindegyik alkalomról elmondható, hogy csalódás ért. Kb. az esetek felénél már akkor kiábrándultam, amikor megláttam élőben a lányt, mivel közel sem voltak olyan vonzóak, mint a képen, az ilyen eseteket hamar lerendeztem, max fél-egy óra után valami kifogással leléptem. A többi, akik legalább úgy néztek ki mint a képen, más szempontból voltak problémásak, volt akinek a szaga, olyan is akinek a hangszíne irritált, meg akadt aki minden téren rendben volt ugyan, de valahogy még sem éreztem vonzalmat iránta. Összesen 2 lány volt, akikhez tényleg vonzódtam, de hamar elvették a kedvemet, az egyikről kiderült ,hogy öngyilkos hajlamai vannak, vagdossa magát, drogozik, a másik meg egész végig japán animekarakterekről meg képregényfigurákról beszélt, illetve közölte, hogy ő a nyitott kapcsolatok híve, minden héten mással kavar, legyen az fiú-lány, neki tökmindegy...

Nem is tudom, melyik volt a legrosszabb, de egy életre elvették a kedvem a netes társkereséstől, már több mint 2 éve töröltem magam onnan, és rá egy pár hónapja az egyetemen megismerkedtem személyesen egy nagyon vonzó lánnyal, akivel össze is jöttem és azóta is együtt vagyunk.

2016. márc. 27. 12:45
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

utolsó két válaszoló:

Valóban, a kiskutyákról való órákig tartó áradozást, és a japán kultúra mániát kihagytam! :D Az is egy szempont. Én mindig odafigyelek arra, hogy a lányt valóban érdekli-e amit mondok, és nem csak meghallgatja, és igyekszem érdekes lenni. Az én partnereimről ez nem mindig volt elmondható.

(#3)

2016. márc. 27. 12:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Huh, hát ez nem semmi. Nálam az eddigi legrosszabb randi az volt, amikor a srác a találkozón kitalálta, hogy ne kávézni menjünk, hanem sakkozni. Két órán át mást sem csináltunk csak sakkoztunk meg kártyáztunk. Plusz az egyetlen bók, már ha bóknak lehet titulálni a zöld fölsőmre tett megjegyzése volt, hogy lám, szeretem a zöldet, tuti Fradi rajongó vagyok. És akkor tegyük hozzá, hogy a beszédtémája nem volt más csak a sakk játék. 21/L
2016. márc. 27. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!