Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, nektek mi volt a legrosszabb randi az életetekben? Mit csinált rosszul a randipartnered?
- Ne az előző kapcsolatait kelljen hallgatnom
- Ne mutogassa végig a kép/zenetárát a telefonján
- Ne állandó jelleggel a barátnőiről, anyjáról bombázzon "vicces" történetekkel
- Viselkedjen természetesen, mintha csak egy tét nélküli beszélgetés lenne
- ...és ha hülyén viselkedik, semmiképp ne fogja arra, hogy "jajj zavarban voltam" egy idióta erőltetett kuncogás kíséretében
Ha ezektől megkímél, nem lehet olyan rossz. Sőt, általában azért kifejezetten jó első találkozásaim voltak. :)
21/F
Egyszer volt egy vakrandim... egy törpével(138cm-es nő).
Nem akarom ragozni, de sokkal rosszabb volt, mint amilyennek tűnik.
Hát eddig már legalább egy tucat randim volt, és az mindegyik alkalomról elmondható, hogy csalódás ért. Kb. az esetek felénél már akkor kiábrándultam, amikor megláttam élőben a lányt, mivel közel sem voltak olyan vonzóak, mint a képen, az ilyen eseteket hamar lerendeztem, max fél-egy óra után valami kifogással leléptem. A többi, akik legalább úgy néztek ki mint a képen, más szempontból voltak problémásak, volt akinek a szaga, olyan is akinek a hangszíne irritált, meg akadt aki minden téren rendben volt ugyan, de valahogy még sem éreztem vonzalmat iránta. Összesen 2 lány volt, akikhez tényleg vonzódtam, de hamar elvették a kedvemet, az egyikről kiderült ,hogy öngyilkos hajlamai vannak, vagdossa magát, drogozik, a másik meg egész végig japán animekarakterekről meg képregényfigurákról beszélt, illetve közölte, hogy ő a nyitott kapcsolatok híve, minden héten mással kavar, legyen az fiú-lány, neki tökmindegy...
Nem is tudom, melyik volt a legrosszabb, de egy életre elvették a kedvem a netes társkereséstől, már több mint 2 éve töröltem magam onnan, és rá egy pár hónapja az egyetemen megismerkedtem személyesen egy nagyon vonzó lánnyal, akivel össze is jöttem és azóta is együtt vagyunk.
utolsó két válaszoló:
Valóban, a kiskutyákról való órákig tartó áradozást, és a japán kultúra mániát kihagytam! :D Az is egy szempont. Én mindig odafigyelek arra, hogy a lányt valóban érdekli-e amit mondok, és nem csak meghallgatja, és igyekszem érdekes lenni. Az én partnereimről ez nem mindig volt elmondható.
(#3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!