Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, nektek mi volt a legrosszabb randi az életetekben? Mit csinált rosszul a randipartnered?
Nekem talán az volt a legrosszabb, amikor egy munkatársam hívott randira, és a helyszínen derült ki, hogy beszervezte a bátyját és annak a nőjét is. Kínos volt, utálom, ha felkészületlenül rám tukmálnak idegen embereket. Ráadásul a srácról kiderült, hogy nagyon gyerekes és éretlen, nincs közös témánk sem, semmi.
De azok a randik is előkelő helyen vannak a legrosszabbak között, amelyeken a pasi pár perc után már fel akart cipelni a lakására, és olyan nevetséges szövegekkel próbáltak szexre csábítani, hogy nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek.
27/n
Jaj kérdező, pedig a sakk egy rakás jó szitura ad lehetőséget.
Pl. fitogtatni az erejét: Leütném az összes parasztot, ha a szeretett királynőm közelébe menne...
Könyvet írhatnék a béna randi témában lol :D
Volt olyan, ahol a pasi első randin a nagyanyja citromos tortájáról beszél fél órán keresztül, kb egx óráig bírtam, aztán felálltam és elmentem onnan.
A másik meg a szülővárosáról beszélt, aztán második randin azt mondta, hogy milyen könnyű a nőknek az ismerkedés, mi csak ülünk, és várjuk, míg a pasi vesz nekünk inni, enni, mindezt azután, hogy nem engedte meg, hogy kifizessem a saját viszkikólámat. (Egyébként rengeteg randi azért gáz, mert a pasik túl sok fölösleges, unalmas dologról pofáznak, komolyan, olyan unalmas némelyik, mint egy marék kavics)
Egy másik, a randi előtt (mozi) vettem magamnak két sajtburgert, és a srác megette mindkettőt, és még a mozijegyét is velem fizettette ki lol, ezután meg erősen szuggerált, hogy legközelebb átjönne és főzzek neki. Mondom nem főzök én neked lóf-szt se. Azóta nem keresett, de én se őt :D
Volt Egy ebédlős randim, ahonnan a pasi két órát késett, de kb csak fél óráig vártam, már bőven otthon voltam, mikor a srác írt, hogy na, itt vagyok. Mondom akkor ok, jó étvágyat, én meg itthon, szevasz.
Randik, ahol a pasik azt mondták "te nem vagy olyan, mint a többi lány" lol, hagyjálmár. Viszlát.
Hirtelen röviden ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!