Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szerintetek miért csinálta ezt velem? Van egy fiú, akivel pár évvel ezelőtt randiztam, de akkor még csúnyácska volt, de azért elmentem vele. Életem legrosszabb randija volt. A többi lent!
"nem akartam, hogy úgy tűnjön engem bármikor ugráltathat, pedig nagyon szívesen mentem volna"
sz@rakodsz itt, utána meg csodálkozol, ha ráddől.
Bejöttél neki. Most is. Nem bosszút akar, hanem megismerni. Te meg itt ilyen oltári butaságokat csinálsz, hogy lemondasz egy mindkettőtöknek megfelelő időpontot, mert nem te választottad. Gratulálok.
Túltaktikáztad a dolgot.
De ha jól értem, régebben volt randitok, utána nem lett belőle semmi... lehet, hogy ezért akar visszavágni?
Nálam amúgy ugyanez volt a helyzet tini koromban. 14-15évesen csomó visszautasítás ért, aztán 16éves koromra a versenysportnak köszönhetően eléggé megváltozott a külsőm, utána nagyon sokat szivattam vissza a lányokat, és élveztem ,hogy sóvárognak utánam, és röhögve küldtem el őket a fenébe (ahogy ők előtte 1-2 évvel engem).
Nem akart bosszút állni, itt egyedül TE agyalod megint túl a dolgokat. Ha ráérsz: menj el. Ha ő nem ér rá: értsd meg.
Magadnak csinálod a kib@szott problémát kislány!
A fiúk nem ilyen fifikásak, ők nem fognak azon agyalni, hogy "áhá, ugráltathatom kedvemre, hiszen bármikor ráér"... Egyszerűek, és végletesek...
Ha nem érsz rá, elkönyveli, hogy nem érsz rá.
Ha többször egymás után nem érsz rá, akkor elkönyveli, hogy nem is érdekel téged.
Ha ráérsz, akkor meg örül mint majom a farkának, és alig várja a találkozót.
Szóval beszélj meg vele egy randit, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!