Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fizet a második randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizet a második randin?

Figyelt kérdés
Ma volt az első randim egy sráccal. Sétáltattunk, jól elbeszélgettünk. 🙂 Nos a terv, hogy holnap kávézóba megyünk. Felezzünk vagy mi a "szabály"?

2018. febr. 26. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6-osnak: És meg akartad hívni végül?
2018. febr. 27. 09:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Látom, itt többeknek szövegértelmezési gondja van.

Másfél sort írta kérdező, ehhez képest kb. hárman értették félre:

Az egyik nem tudta, hogy ő a fiú vagy a lány.

A másik úgy vette, hogy már első randis is volt beülős kávézás, és ott a fiú fizetett.

A harmadik nem értette, hogy miért akarnak a második randin is csak sétálni.

Komolyan, másfél sort nem lehet értelmezni?

2018. febr. 27. 09:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Légyszi olvassátok el a kérdés alatt lévő kommenteket is. Én vagyok a lány. Második randi, de tegnap csak sétáltunk és beszélgettünk - nem ültünk be sehova és nem volt teszi kontakt sem . Szóval akkor ha ma beülünk egy kávézóba, akkor kínáljam fel nőként, hogy fizetek én? Vagy mindenki fizesse a sajátját, netán ha felhozza, hogy ő fizet akkor fogadjam el és ő fizesse mind a két részükét esetleg felajánlom hogy fizetem az én részemet.?!
2018. febr. 27. 09:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-rs.
2018. febr. 27. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező aahogy leírtad, ajánld fel, hogy fizeted, ha azt mondja nem akkor ajánld fel, hogy csak a te részedet. De ha már kifizette nem kell semmit se tenned. Kész ennyi, ezen nem kell tovább filózni és bonyolítani.
2018. febr. 27. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Utolsónak: De MIÉRT ajánlaná fel a lány, hogy fizeti az egészet????

Kérdező, ajánld fel, hogy fizeted a TE részedet. Ha nem fogadja el, akkor megköszönöd. Ha elfogadja, akkor kifizeted a saját részedet, ennyi.

2018. febr. 27. 12:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Megtörtént. 🙂 Végül ő fizette. Mert egyből ahogy mentünk le, mondta hogy ő fizet. Mondtam, hogy de ne, fizetek én, de mondta, hogy ő fizet, ragaszkodik hozzá. Végül mondtam neki, hogy akkor a következőt én fizetem, majd megköszöntem. 🙂
2018. febr. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!