Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fizet a második randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizet a második randin?

Figyelt kérdés
Ma volt az első randim egy sráccal. Sétáltattunk, jól elbeszélgettünk. 🙂 Nos a terv, hogy holnap kávézóba megyünk. Felezzünk vagy mi a "szabály"?

2018. febr. 26. 21:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom ő fizetett az első randin. Amúgy az a szokás, hogy a férfi fizet, de hallottam olyat is, hogy aki a programot kitalálta az fizet. Amúgy eddig nálam a srácok mindig bementek wc-re és akkor fizették ki mikor végzett 5-10percig még ott voltunk és távoztunk. Nem kérdeztem semmit. Volt arra is példa, hogy elővettem a pénzt, hogy fizetem a részem, de a srác nem engedte, sőt olyan is volt, hogy a srác úgytett mintha nem látná és mikor leültünk akkor mondta, hogy kifizette volna a részem. :D Szóval ember válogatja.
2018. febr. 26. 21:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Emancipálódott nők általában felesben akarnak fizetni. Aztán van olyan is, hogy elmegyünk egy étterembe, ahol én mondjuk bélszín steaket eszem a lány pedig egy salátát vagy rizottót, ott nyilván nem hagyom, hogy felesben fizessük.
2018. febr. 26. 21:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Első randin, azaz ma csak sétáltunk.
2018. febr. 26. 21:48
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is jó a sétálás, de őszintén: ha egymás mellett kullgtok, miképp lehet a másik szemébe nézve mélyreható kommunikációt lebonyolítani? Nem unalmas a csak séta egy idő után? :D Jobb beülni valahova akkor már, lehetőleg egymás mellé, hogy bármikor meg tudd érinteni a másikat mondjuk egy hátsimire, alkarra, deréksimire. Már, ha meg van az összhang első randin. Szembeülni sem rossz, csak kicsit állásinterjú szaga lehet, bár a szemkontaktus miatt nagyszerű. Ott is lehet kéz a kézben adott esetben. :)
2018. febr. 26. 21:51
 5/17 anonim ***** válasza:
25%
Nyilván felezni kell vagy egyszer ő hív meg, egyszer te őt! Ha komoly kapcsolatban lesztek sem lesz másként! Ha meg kifizettetsz vele mindent, akkor csak egy ócska lotyó vagy.
2018. febr. 26. 21:52
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Olyan is volt, hogy elhívtam valahová egy lányt, és közölte, hogy ő nagyon szívesen menne, de sajnos most nincs rá kerete. Ez is teljesen tiszta, mert eldönthetem, hogy meg akarom-e hívni vagy sem.
2018. febr. 26. 21:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Négyes. Itt nem arról volt szó, hogy ma sétálunk újra. Hanem arról hogy kávézóba beülünk, de tegnap sétáltunk csak, így lehetőség sem volt fizetésre.
2018. febr. 27. 05:44
 8/17 anonim ***** válasza:
14%

Te a fiu vagy?

Akkor hivd meg. Sot eleve azt mondd, hogy szeretned meghivni kavezni. Akkor nincs kellemetlen sxitu.

2018. febr. 27. 07:52
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem. Én vagyok a lány 😂
2018. febr. 27. 07:55
 10/17 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nincs erre kifejezett szabály. Ahogy a szitu hozza. KÍnáld fel neki, hogy most te fizetsz, ha visszautasítja, akkor ő fizet. Ennyi :)

f.

2018. febr. 27. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!