Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin szex?

Figyelt kérdés

Az elsőn még nem illik, vagy nem szokás.

A másodikon már várhatja??

Iszogatás lesz.

2017. jún. 29. 05:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány??
2017. jún. 29. 05:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Én lány
2017. jún. 29. 05:55
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Várják már az első randi előtt is, nyugi. :D
2017. jún. 29. 06:00
 4/11 anonim ***** válasza:
hááát volt mát precedensem rá :)
2017. jún. 29. 06:23
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Nálam ilyen csak akkor jöhetne szóba, ha nem egy számomra addig idegennel ismerkedek, hanem már évek óta ismerjük egymást (pl. kolléga), csak valamiért nem lett több korábban. Egyébként nem szeretem, ha el akarják sietni, nem vagyok ennyire ösztönlény, hogy ne tudjak várni, nálam kell érzelmi kötődés is a másik felé, és a tudat, hogy megbízhatok benne.

De ez én vagyok, hogy te mit akarsz, az meg a te dolgod.

2017. jún. 29. 06:37
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Ez nagyon sok dologtól függ. Ha már régebb óta ismerik a felek egymást (mondjuk pár éve barátok, ez alakult át szerelemmé), az még reális.

De úgy, hogy mindketten most találkoztok másodjára, mert amúgy teljesen idegenek vagytok egymásnak, szerintem korai.

De ez is emberét válogatja.

Én pl nem feküdtem/nék le senkivel 2. ranidn, amikor még kb semmit nem tudok a másikról, azt se tudom, hogy én vagy ő mit akar, lesz e ebből kapcsolat.

És a legfontosabb: nálam csak szerelemmel működik a szex, ez meg kb esélytelen még ilyen korán.

32N

2017. jún. 29. 06:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexelj nyugodtan,aztán ne sírjál ,ha nem keres többet!!
2017. jún. 29. 06:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Te életed, te döntésed. De annyit azért hozzátennék, hogy ha nem ismeritek előtte még egymást, ez a második találkozó, jóformán a srác még nem csinált semmit vagy csak éppen elkezdte az udvarlást. Te meg már rögtön ugranál az ágyba. Miért kéne akkor a továbbiakban udvarolni neked? Elég csak egy kis iszogatás és már nyitnak a kapuk.
2017. jún. 29. 07:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Creepy dolog.
2017. jún. 29. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne. Előbb ismerd meg.
2017. jún. 29. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!