Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők rendszerint felháborodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők rendszerint felháborodnak azon, amikor az első vagy második randi utáni szex végeztével kidobom őket a lakásomról. Dehát nem ezt akarták?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 12:30
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
18%
Tudhatnád már, hogy a legtöbb nőnek egy szexhez is érzelmek fűződnek...végül is azért van ennyi ribi...:D
2016. júl. 1. 12:32
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Hm???
2016. júl. 1. 12:34
 3/35 anonim ***** válasza:
94%

Az én felfogásom szerint, ha valaki randira hív, az potenciális partnerjelölt, nem pedig szexpartnerjelölt. Ezért ha csak ágyba akar bújni, akkor azt mindenképp tisztáznia kell, addig a pontig az "A" verzió él, azaz, hogy akár kölcsönös szimpátia esetén kapcsolat lesz a végkifejlet.

20/L

2016. júl. 1. 12:34
 4/35 anonim ***** válasza:
99%

Ha fel vannak háborodva, akkor egyértelműen nem erre számítottak. Ha ezt akarnák, nem lennének kiakadva.

Mondjuk egy úriember lehetsz.

2016. júl. 1. 12:37
 5/35 anonim ***** válasza:
73%

De pontossan ezt. Legalább nem kell ilyen ostobákra pazarolni az idejüket.!

N24

2016. júl. 1. 12:37
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Dede, a nők imádnak kidobva lenni pasik lakásából trollhülye
2016. júl. 1. 12:42
 7/35 anonim ***** válasza:
87%

ÉN ismerek olyan nőket akik kitessékelik szex után a pácienst az utcára, nem aludhatnak nála, hát van ilyen is.

Jól megtaposhatott egy lány, sok szerencsét a gyógyuláshoz :D

2016. júl. 1. 12:50
 8/35 anonim ***** válasza:
53%

Kamaszkoromban hallottam egy beszélgetést egy soha meg nem nősülő, sármos, nőfaló férfiszínésszel.

Elmesélte, hogy életének két nagy szerelme kikosarazta. Hiába volt minden igyekezet, sőt, könyörgése, megalázkodása, a nők nem adták be a derekukat, ő belebetegedett mindkétszer.

Ezek után döntött úgy, hogy soha többé senkinek nem adja a szívét, rideg és számító lett, mégis bomlottak utána a nők.

Tanulságos :)

2016. júl. 1. 12:59
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, talán, de tényleg csak talán az elején tisztázni kéne, hogy ki mit akar a másiktól, nem gondolod?

Nem tudom lehet én vagyok lemaradva, de számomra a randi, az azért randi, hogy ezáltal párkapcsolatot alakítsak ki a másikkal, ha minden klappol. Tehát randizni azért járunk, hogy kapcsolat legyen belőle, én így gondolom, nem pedig azért, hogy rögtön megdugjuk a másikat, aztán kidobjuk, mint a használt zsepit.. És akkor még csodálkozol is, ha felháborodnak. Nyilván nem erre számítottak, ezért kéne kinyitni a szádat és elmondani, hogy számodra a randi az szexpartner keresésére szolgál, mert meglepő módon nem mindenkinek funkcionál erre.

2016. júl. 1. 12:59
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a kalandozások idejét éltem, mindig előre tisztázva volt, hogy csak szex és más semmi. Miután végeztünk, magamtól öltöztem fel, elköszöntem és elmentem, mert csak azért mentem. Sanszosnak tartom, hogy nem tisztázod már az elején, hogy részedről csak ennyi, így aztán jogos a felháborodásuk. És ebből a szempontból gyökér vagy. Legyél egyenes, és kommunikálj ;)

30N

2016. júl. 1. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!