Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Mivel a neten ismerkedtünk össze, és klasszul ment, a csevegés elvoltunk három hónapig. Ma megvolt az első találkozás. Ez is jól sikerült. Most kb mikor írjak rá, vagy mi a jó taktika.2016. jún. 21. 20:21
1/11 anonim válasza:
nem kell taktikázni, az a jó taktika. :)
fiú vagy, v. lány?
ha srác, akkor neked kell a 2. randit felajánlanod még ma este v. holnap.
ha csaj, akkor várj kicsit, és ha nem lép, ajánld fel te.
2/11 anonim válasza:
Nem kell itt taktikázni, akár már holnap is írhatsz neki, ahogy érzed.
3/11 A kérdező kommentje:
30F vagyok. A lány 28. Nagyon sokat melózik igazából kevés ideje van. Persze én már ráírnak ma este is hogy klassz volt vele, van e kedve máskor is, csak olvastam a neten sok olyat hogy 1-2 nap kell átgondolni a dolgokat
2016. jún. 21. 20:26
4/11 A kérdező kommentje:
egyébként is az volta jellemző, hogy a neten sem toltuk egymást. inkáb 2-3 naponta egy jó beszélgetés. meg néha lonkelés zene meg iylenek ami érdekel mindkettőnket.
2016. jún. 21. 20:29
6/11 A kérdező kommentje:
Persze második randi. De addig?
2016. jún. 21. 20:33
7/11 anonim válasza:
bocs, 30 éves férfi vagy, és ennyire gond, hogyan lépj tovább az 1. randi után?
ez életed első randija, még nem volt párkapcsolatod?
8/11 A kérdező kommentje:
Ez az első olyan kapcsolatom ami neten kezdődött!
2016. jún. 21. 20:54
9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként én kérdeztem nem bocs.
2016. jún. 21. 20:55
10/11 A kérdező kommentje:
na írtam neki. Minek is várnék vele holnapig. Randi fixálva.
2016. jún. 21. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!