Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engedte meg fogni a popsijat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedte meg fogni a popsijat. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon vonzo fodraszcsaj. Iszonyat csinos, korosabb kicsit, de ez nem tetel. Elmentem hozza hajat vagatni, es ahogy ugye korbejart a kezem a szek karfara raktam, de tenyerrel felfele, es mikor arra ment nem huztam el a kezem, hanem volt, hogy a popsijanal kezdtem el mozgatni a csuklomat, ami persze hozza ert. Nem szolt semmit par szot valtottunk kozben is utanna is. Hogyan tovabb, nem utasitott el, viszont 3 hetig nem kell mennem hajat vagatni megint, az sok ido, meg ezt megegyszer nem csinalom, mert erre zold utat adott egyszer. Vagyis jeleztem, hogy bejon nekem, amit o nem utasitott el. Most masodjara valahogy beszelgetest kene kezdemenyeznem. Menjek csak siman be hozza mikor egyedul van bent a szalonban, de sokszor a masik asztalnal vn mas fodrasz... Hogy csinaljam????

2015. okt. 20. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
megkérdezed, hogy szabad-e és miközben ő vágja a hajad, te simogatod a popsiját, csak maradjon hajad a végén
2015. okt. 20. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknél a rohadtbonyolultan kódolt "véletlenül" hozzáértacsuklómapopsijához módszereknél nem lenne egyszerűbb bemenni és megkérdezni, eljönne-e veled moziba?
2015. okt. 20. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónál a pont!

Egyébként csak nekem fura, hogy egy fodrász seggéhez a szék karfájáról hozzá tudtál érni? Háttal neked vágja a hajad, vagy mi? :D

2015. okt. 20. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem a fiatal bögyös védőnő nyomkodta folyton a csöcsét a kezemhez középiskolában vérnyomásmérésnél, kár, hogy nem hívtam el randira soha.
2015. okt. 20. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban hosszú az a 3 hét, menj el addig egy fanszőr igazításra! ;)
2015. okt. 20. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Vágasd gyakrabban, de azért igyekezz felszedni, mielőtt kopasz lennél!
2015. okt. 20. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova:)
2015. okt. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!