Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin megakartam csókolni, de nem engedte! Miért teszi ezt?
Figyelt kérdés
Elvittem motorral a természet lágy ölébe. Legalább 2 órát voltunk ott, és egy csomót dumáltunk, hülyültünk, többször megfogtuk egymás kezét stb. Még taperoltam is... Lényeg a lényeg, amikor indultunk haza, megakartam csókolni, és elhúzta a fejét. Azt hittem ez véletlen volt, és megpróbáltam még egyszer, de megint ezt csinálta, és csak az arcára engedte, pedig mondta is, hogy szeret, meg stb! Lehet, hogy túl gyors voltam? Ő 14, Én 16 F.2013. ápr. 5. 23:01
1/13 anonim válasza:
Van aki az első csókot szereti sokáig húzni. Lehet, neki ez az első :) ne sürgesd. Az is lehet, hogy attól fél, csak kipróbálod. :D majd ha 1hónapi járás után sem akar, az gáz :D
Amúgy is...első randin nem szokás smárolni ;) az csak egy ismerkedés.
2/13 A kérdező kommentje:
De már régebb óta ismerem.. :)
2013. ápr. 5. 23:07
3/13 anonim válasza:
Mert nem egy könnyű ribanc, és komolyan gondolja veled. (Bár lehet, hogy téved, ha minden áron az első randin akarsz vele 16 éves létedre (és 14 éves létére) csókolózni.)
4/13 anonim válasza:
Taperoltad? És azok után nem akart megcsókolni? Min csodálkozol? Örülj, hogy nem vágott orrba.
Nem tudom, gondolod, hogy túl gyors voltál, amikor letaperoltál egy 14 éves lányt úgy, hogy valószínűleg még nem is csókolózott?
5/13 A kérdező kommentje:
De valószínűleg csókolózott már! Biztos forrás, nem "kislány" már.
2013. ápr. 5. 23:23
6/13 A kérdező kommentje:
Mármint ilyen téren!
2013. ápr. 5. 23:23
7/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, minek tapizol valakit az első randin? Eszedbe sem jutott, hogy esetleg kényelmetlenül érzi magát közben?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem, mert jól érezte magát?!
2013. ápr. 5. 23:26
9/13 anonim válasza:
Ha jól érette volna magát, akkor utána hagyja, hogy megcsókold. várj még ezzel a csajozással, szerintem.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitatkozni... Ha nincs egy jó szavad, akkor ne írj ide, köszi! Különben is, ami megtörtént, az már megtörtént, nem?!
2013. ápr. 5. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!