Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők rendszerint felháborodnak azon, amikor az első vagy második randi utáni szex végeztével kidobom őket a lakásomról. Dehát nem ezt akarták?
Női logika. Azt szeretik, aki kihasználja őket és kidobja utána a lakásából.
Aki meg normálisan bánna velük, azt meg kerülik.
Az volna a leglogikusabb, hogy ők is csak ezt akarták. Ezt is érdemlik. Igazad van.
Különben meg nem az eltelt napok számától függ.
Lehet egy olyan intenzív ismerkedés is, ahol 1 hosszabb nap után már szinte teljesen ismered a partnered.
A probléma itt inkább az volt, hogy ezek a lányok meg sem próbáltak ismerni téged mielőtt belementek a játékba.
Na de miért nem akarnának megismerni mielőtt lefekszenek veled?
Egy normális válasz van: Őket is csak az érdekelte...
Attól még, hogy a szexhez ketten kellenek, mindkét félnek illik tisztázni, mit akarnak. Miért bűn valakivel első/második randin a szex? Vagy csak a nőkre nézve gáz, egy pasit nem írnak le, hogy akkor csak a szexre jó, többre nem? Annyira idegesít ez a hozzáállás, komolyan. És nem, nem dobunk ki embert, aki, tök mindegy, hogy miért, de megbízik bennünk. Ez így gerinctelenség.
Ha tisztázza mindkét fél, hogy csak szex, akkor rendben van, de igenis, vannak olyan normális férfiak, akik egy nő értékét nem azon mérik, mikor fekszik le velük.
És még mielőtt azt mondod, hogy magamra ismertem, és ezért sértve érzem magam, két férfival feküdtem le, az exemmel és a párommal, egyikkel sem az első két randin, mert ennyi nekem ahhoz nem elég.
Ezzel az erővel a nők is nevezhetnék értéktelennek az ilyen pasikat, vagy más, olyan ostoba indokkal, amivel itt szoktak dobálózni, mint a pénz, a bmw és társai. Istenem...
Mi lenne, ha egyszer az emberek úgy bánnának egymással, ahogy ők szeretnének, hogy bánjanak velük?-
Nem, senki sem akarja ezt.. :D Attól, hogy csak szexet akar az ember vkitől, az emberi méltóságát még mindig tiszteletben tarthatná. Úgyse veszed el tőlük ezáltal, csak magad minősíted.
De én is gyanítom, hogy nem is szexelsz te senkivel, vagy ha mégis akkor jó sok sérelem ért amit képtelen vagy feldolgozni ezért inkább levered idegen nőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!