Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők rendszerint felháborodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők rendszerint felháborodnak azon, amikor az első vagy második randi utáni szex végeztével kidobom őket a lakásomról. Dehát nem ezt akarták?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 12:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
1%
Jól teszed.A legtöbbje csak ennyire jó.
2016. júl. 1. 13:15
 12/35 anonim ***** válasza:
9%

Női logika. Azt szeretik, aki kihasználja őket és kidobja utána a lakásából.

Aki meg normálisan bánna velük, azt meg kerülik.

Az volna a leglogikusabb, hogy ők is csak ezt akarták. Ezt is érdemlik. Igazad van.

2016. júl. 1. 13:21
 13/35 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Szerintem te nem szexelsz nőkkel, csak provokálsz. Otthon ülsz g-cifoltos gatyában, amibe épp most törölted bele a cheetos poros ujjaidat, hogy ezt ide legépeld :D
2016. júl. 1. 13:26
 14/35 anonim ***** válasza:
98%
Hát, én meg az ilyen pasik miatt voltam olyan ,hogy hagytam törjék csak magukat a pasik hogy megszerezzenek aztán koppantak egy nagyot nem feküdtem le velük. Ha nem kaptak meg érdekes módon mind elkezdett teperni. Nem akartam soha úgy járni mint a nők akiket említettél. Inkább legyek az aki soha nem kaptak meg, hiába küzdöttek ,mint az újabb strigula a noteszükben. Valójába nem ezt akarják?
2016. júl. 1. 13:28
 15/35 anonim ***** válasza:
38%
Nyilván nem szép dolog kidobni a nőket, de senki nem tette fel azt a kérdést, hogy ezek a nők vajon miért mentek fel kefélni első/második randi után. Őszintén szólva szerintem aki ilyen hamar szétteszi a lábát, az azt sugallja, hogy ő bármire kapható, és hogy nem kell neki sokáig udvarolni. Nyilvánvalóan senki nem kényszerítette őket arra, hogy felmenjenek a kérdezővel szobára, és azért az ügy jól rávilágít arra, hogy bár a nők a férfiakat fikázzák, hogy kihasználják őket, meg csak dugást akarnak, azért a nők jó része is csak álszent, máskülönben nem mennének fel első/második randin dugni. Ettől függetlenül viszont a kérdezőnek sem kellene kidobálnia őket, de aki felmegy szobára, az vagy ennyire ostoba, vagy jól tudja, hogy mire számíthat.
2016. júl. 1. 13:28
 16/35 anonim ***** válasza:
10%

Különben meg nem az eltelt napok számától függ.

Lehet egy olyan intenzív ismerkedés is, ahol 1 hosszabb nap után már szinte teljesen ismered a partnered.

A probléma itt inkább az volt, hogy ezek a lányok meg sem próbáltak ismerni téged mielőtt belementek a játékba.

Na de miért nem akarnának megismerni mielőtt lefekszenek veled?

Egy normális válasz van: Őket is csak az érdekelte...

2016. júl. 1. 13:40
 17/35 anonim ***** válasza:
50%
Na, a sok álszent p*csa megint lepontozott, mert nem azt hallották, amit szerettek volna. :) Pedig a dugáshoz még mindig ketten kellenek, és az a nő felelőssége is, hogy mikor és kivel megy el dugni.
2016. júl. 1. 13:47
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy a szexhez ketten kellenek, mindkét félnek illik tisztázni, mit akarnak. Miért bűn valakivel első/második randin a szex? Vagy csak a nőkre nézve gáz, egy pasit nem írnak le, hogy akkor csak a szexre jó, többre nem? Annyira idegesít ez a hozzáállás, komolyan. És nem, nem dobunk ki embert, aki, tök mindegy, hogy miért, de megbízik bennünk. Ez így gerinctelenség.

Ha tisztázza mindkét fél, hogy csak szex, akkor rendben van, de igenis, vannak olyan normális férfiak, akik egy nő értékét nem azon mérik, mikor fekszik le velük.

És még mielőtt azt mondod, hogy magamra ismertem, és ezért sértve érzem magam, két férfival feküdtem le, az exemmel és a párommal, egyikkel sem az első két randin, mert ennyi nekem ahhoz nem elég.

Ezzel az erővel a nők is nevezhetnék értéktelennek az ilyen pasikat, vagy más, olyan ostoba indokkal, amivel itt szoktak dobálózni, mint a pénz, a bmw és társai. Istenem...

Mi lenne, ha egyszer az emberek úgy bánnának egymással, ahogy ők szeretnének, hogy bánjanak velük?-

2016. júl. 1. 13:57
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem, senki sem akarja ezt.. :D Attól, hogy csak szexet akar az ember vkitől, az emberi méltóságát még mindig tiszteletben tarthatná. Úgyse veszed el tőlük ezáltal, csak magad minősíted.

De én is gyanítom, hogy nem is szexelsz te senkivel, vagy ha mégis akkor jó sok sérelem ért amit képtelen vagy feldolgozni ezért inkább levered idegen nőkön.

2016. júl. 1. 13:58
 20/35 anonim ***** válasza:
50%
#18: Ha valakinek első randin azt mondja a csávó, hogy gyere fel, és a nő felmegy, akkor ezen nincs mit tisztázni, jól tudják mind a ketten, hogy csak kefélni akarnak. Egyébként meg az is teljesen álszent viselkedés, amit leírtál, mert máskor meg azzal jöttök, hogy ha valaki első randin dugni akar, akkor az egy mocskos szemétláda, meg csak ki akarja használni a nőket, meg minden pasi disznó. És én úgy gondolom, hogy amelyik nő egy kicsit is hosszabb távra számít, és nem akarja, hogy könnyűvérűnek tartsák, az nem mászik bele már első randin valakinek az ágyába. Én legalábbis így csinálnám, ha nő lennék, de mindenki maga tudja, hogy mit választ. Csak akkor nem kell csodálkozni, ha adott esetben nem tartják túl sokra az illetőt, és azt mondják rá, hogy nézd már, egy szóra széttette a lábát. Amúgy meg ahogy fentebb is írtam, nem értek egyet azzal, hogy a kérdező kidobálta a nőket, viszont én is eléggé könnyűvérűnek tartanám azt a nőt, aki egy füttyentésre beugrál valakinek az ágyába.
2016. júl. 1. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!