Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok "hazudni" randi közben?
Nem szoktam, bár gyakran megfordul a fejemben, hogy ki kéne találni kamutörténeteket.
Viszont azt észrevettem már régebben is, hogy a haverjaim tátott szájjal hallgatták végig a sztorizgatásaimat, amikor édesapámmal kint jártam Dániában, Szicíliában, Portugáliában, Tunéziában, vagy éppen a Duna-deltában. A nőneműeket ez valahogy a legkevésbé sem kötötte le, csak mert a fater melós kamionján utaztuk végig az egész kontinenst, s nem saját Béjemvével, Mergával, Ajudival hurcoltam körbe három fullos lotyót az öreg kontinensen. Ez így már nem olyan izgi a csajoknak. :'(
Srácok, jó tanács, kamuzzatok, ferdítsetek, szépítsetek mindent az eddigi életetekből, amit csak lehetséges.
Hogy lehetsz ekkora ostoba fax egyes!? Esetleg, ha azt füllented, hogy a kamion saját ;D
31/f
Nem, mégis mi az istennek hazudnék egy hobbit, amit nem űzök?
Képzeld hobbi szinten foglalkozok bungee jumpingozással! Erre meg kérdez valami részletet, amire nem tudok válaszolni...? Fuh szerintem ez kva szánalmas.
Amúgy se érdekel olyan ember figyelme, aki másra vágyik, mint aki vagyok. A párom és az én hobbijaim hasonlóak, ezért is jöttünk össze, mivel szívesen megyünk ugyanoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!