Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell nektek hazudni lányok?
Végülis nem hazugságok.. tényleg elfoglalt vagyok, csak nem úgy, ahogy azt a lány gondolná.
ÉS ha kifejtem egy lánynak, hogy miért különleges stb az sokkal jobban tetszik neki, mintha azt mondanám, hogy "az orrod egy nagyon picit ferde, de amúgy szép" vagy valami hasonló... :)
Azért nem mindegy, hogy kifejezetten hazudsz, vagy csak inkább nem mondod ki amit gondolsz. Tudod egy lánynak sem esik jól, ha azt mondják nekik, hogy mekkora feneked van, vagy milyen úszógumid. Ha ilyen típus voltál avagy lennél, akkor persze, hogy egy lány sem nézett rád úgy ahogy kéne.
Viszont az, hogy nem vágod valaki képébe a kegyetlen igazságot, amit valószínűleg úgy is tud, az ne jelenti azt, hogy hazudnod kell neki. Pl. ha valaki egyáltalán nem tetszik, akkor miért mondanád azt, hogy tetszik? Nincsen ebben semmi logika... Ne mondj olyat, ami nem igaz és kész.
16:59
Nekem nincs, csak az zavar, hogy ha konkrétan kimondjuk ezt, akkor a lányok felháborodnak, holott úgy kellene reagálniuk, mint ebben a kommentben te például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!