Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Randiznátok olyan nővel aki gyerekes? Úgy öltözködik mint egy tini? 32/N
Bár én nem vagyok a te érdekeltséged de szerintem tudni kell ,,megöregedni".
A tinik se hordják azt amit az óvódások, és a felnőttek se amit a tinik ellenkező esetben baj van.
A nyuszifüles hajpánt sok(k), bárhány évesen, max poénból, valami bohémos rendezvényre.
Ez alkatfüggő is. Én sem vagyok már tinikorban, de 36-os a méretem, és sokszor szem,besülök azzal,hogy az átlag ruhakínálat ebben a méretben a huszonéves korosztály stílusában kapható.
Farmert simán, akár tornacipővel is, bár megvan a helye,hogy hová. Ahogy az ejtett vállú felsőnek is.
De ha valaki napi szinten, mindenhová olyan szerelésben megy harmincasként ami kizárólag a tinikorosztály divatja, na, az nekem nőként nagyon nem tetszik. És szerintem a pasiknak is.
A többségnél ez egyenlő azzal,hogy ezzel a korosztállyal azonos szinten is gondolkodik, vélhetőleg fiatal pasit szeretne maga mellé, és önértékelési zavara van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!