Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Randiznátok olyan nővel aki gyerekes? Úgy öltözködik mint egy tini? 32/N
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 16:35
11/19 anonim válasza:
Az attól függ, hogy miért teszi. Ha azért, mert így érzi jól magát, akkor igen. Ha azért, mert nem tudja elfogadni a korát, akkor nem valószínű.
12/19 anonim válasza:
Ha szeretnéd,hogy korban hasonló pasik közeledjenek Feléd öltözködj másképp', tegyél egy próbát!
Én nem öltözöm tinisen, mégis közelednek fiatalabb pasim hozzám, annak ellenére is,hogy kapcsolatban állok.
Ez a mai trend.
13/19 anonim válasza:
Ha emellett érett 32 éves gondolkodása van, akkor nem lenne gond.
14/19 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok, a tesóm pedig 32 (önálló, érett, értelmes, dolgozó, diplomás felnőtt nő, szóval abszolút nem gyerekes a gondolkodása), tehát van köztünk néhány év, de szinte ugyanolyan a stílusunk. Ugyanazokban az üzletekben vásárolunk (pl. H&M, Orsay, New Yorker, Kik stb.) és vannak egyforma cuccaink is pl. felsők, cipők. Simán hord ő is virágos, mintás, színes, fodros ruhákat, ugyanúgy ahogyan én is. Szerintem azokban sincsen semmi gáz agy ciki, amit leírtál...kb. kortól függetlenül mindenki hord farmert, tornacipőt. Az A vonalú szoknya hordása is inkább alkattól, stílustól függ és nem kortól. Az ejtett vállú felső pedig most nagy divat, szerintem az sem korhoz kötött, harminc évesen is simán lehet hordani. Az ékszerek, kiegészítők meg aztán pláne nem...Jó, max. a nyuszifüles hajpánt, hajgumi lehet fura, de az sem mindegy, hogy az konkrétan mit jelent. Nekünk pl. vannak ilyen "nyuszifüles hajgumijaink", amiket használunk mindketten ( [link] és szerintem ez nem vészes, ha begumizod vele a hajadat, akkor alig látszik belőle valami, olyan mint egy sima nagyobb, színes hajgumi. Persze, ez nem csinos, nem elegáns, de egy lazább, hétköznapiasabb összeállításhoz elmegy.
15/19 anonim válasza:
Ja, és egyébként soha nem okozott semmilyen problémát az öltözködése. Több mint 10 éve együtt él a párjával, de mások is mindig megdicsérik, hogy milyen csinos, fiatalos.
16/19 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egyedi vagy? A nyuszis pánt esetleg sok. Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit szeretnèl:) Öltözz, èlvezd az èletet. A legjobb korban vagy.
18/19 anonim válasza:
Persze, nincs ezzel semmi gond a tornacipőt leszámítva. Legyen az akármilyen márka, számomra borzasztó igénytelen.
19/19 anonim válasza:
A vonalú szoknyáim vannak zömmel, mert azok állnak jól :)
Harisnyát hordok, tornacipőt, néha csajosabb csizmát, meg valami egyszerű felsőt. A fülbevalóim 90%-a ilyen-olyan cica, van katica, nyáron cseresznye :D
28 vagyok, sokan megnéznek az utcán, mert amúgy csinos a szettem, a párom meg imádja.
Ez nem tini öltözködés, szerintem nincs ezzel baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!