Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randiznátok pénzért olyan pasival akinek nincs ideje ismerkedni egyébb módon? Ha igen mennyiért, és mi férne bele?
Szóval ha nem kell fizetned egy lányért, akkor nincs időd rá?
Ha meg kell, akkor van?
Én biztos nem randiznék veled, ez sértő, legalábbis nekem.
Tehát semennyiért és semmi nem férne bele, ezt meghallanám, hogy “fizetek érte” már ott sem lennék.
De valakinek biztos kellene a pénzed.
Nem tudom de számomra a randi eleve más időtöltést jelent.. hiába ér a mai mini szoknya nyakig.
Érdemes lenne egy más megnevezést kitalálni és elterjeszteni. Vagy csak egész egyszerűen azt írni, h d**na e velem vki pénzért. Gondolom a pénzt is azért ajánlod mert neked igényeid vannak. Hahaha
Biztosan nem, nem vagyok útszéli.
Szánalmas, és teljesen kétségbeesett, aki így akar párt.
Miért gondol mindenki a szexre?
Lehet tényleg csak randit szeretne, max csókkal.
puncs.hu
Keress kérdéseket hasonló témákban: szex, pasi, pénz, randizás, tini
ha lenne időd arra, hogy erre vevőt találj... akkor már arra is lenne, hogy rendes randi partnert találj :D
míg végig kérdezgetnéd hogy lenne e kedved randizni, persze fizetek érte....
addig már lehetne egy ilyet, hogy nagyon szimpi vagy és szeretnélek elhívni valamerre (vagy bármi)
lehet több igent fogsz kapni kevesebb idő alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!