Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti randiznatok egy ilyen lannyal? 178cm festett sotet voros haj es kicsit husosabb de csinos alkat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 21:03
2/8 anonim válasza:
187 cm
Nekem pont tökéletes lenne
Veszprém megye 16 F
5/8 anonim válasza:
Persze csak magasabb vagy nálam. Én 170 cm magas vagyok. 15/f
6/8 anonim válasza:
Persze ;) Ha van kedved írhatsz is priviben
7/8 anonim válasza:
Nem, a "husisabb" pedig magyarul kövéret jelent. Ha tesz ellene akkor lehet hogy érdekelne, de ha jó neki kövéren akkor semmiképp.
8/8 anonim válasza:
Miért ne?
Vagy csak egy kis önbizalom löket kellett?:D tessék: Igen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!