Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha a lány hivja el a srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a lány hivja el a srácot?

Figyelt kérdés
Illuziórombolónak hat? úgyértem h van ez a dolog h a fiuk akarják ugye meghóditani a lányokat de van egy srác akivel jól elbeszélgetek msnen és gondoltam megkérdezem nincs e kedve hozzám valamikor :D
2010. jún. 7. 20:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Engem nem zavarna, ha egy lány hívna el, már csak azért sem, mert többnyire így történik. :D

20F

2010. jún. 7. 20:04
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem baj, hiszen még haverkodtok csak.:)
2010. jún. 7. 20:06
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi az OFF-ért...Tulajdonképpen én is ilyen helyzetben vagyok,csak annyiban más,hogy a srácnak van csaja,de amikor meglát néha rám kacsint,mosolyog,vagy hunyorít,és mindig elpirul!!Csak ennyit akartam :)
2010. jún. 7. 20:08
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem baj,néha a srác nem lép arra vár,hogy valaki meglökje. Nekem is volt egy ilyen esetem,és a srácnak egyáltalán nem hatott illúziórombolónak,sőt ellenkezőleg,megkért arra,hogyha máskor nem hív meg,akkor nyugodtan hívjam meg én,mert ő imádta a helyet,ahova vittem...pedig csak a rétre vittem,ahol volt egy kis tó,és levágtam a füvet saját kezűleg,ahol piknikeztünk szív alakúra...és nekem is nagyon tetszett.

Próbáljátok ki csajok,tuti biztos...egy nyugis hely,ahol kedvére csókolhat a srác,és még fürödni is lehetett a kis tóban. Nagyon elkápráztattam,ő moNDTA,,és azóta is ez a mi kettőnk titkos helye,amióta együtt vagyunk:vagyis még az esők előttől:vagyis igazából 3 hete.

Azóta is ketten vágjuk a füvet szív alakra.

De van amelyik pasi nem szereti az ennyire romnatikus cuccokat,de za enyém igen.

Hát sok szerencsét,remélem hasznos tippet adtam.

2010. jún. 7. 20:59
 5/17 anonim válasza:
89%
Nem gáz... Nagyon sokan még örülnek is neki...
2010. jún. 7. 22:27
 6/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mind segitett :D
2010. jún. 8. 21:01
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
jaja, én is hivtam már el. de vigyázni kell azért hogy hogy hivod, mert ha olyan a srác egyből ugy érzi hogy ebből szex lesz. ugyhogy ovatosan.
2010. jún. 10. 19:47
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hívd el teázni, ha szereti, vannak jó teázók Pesten.

Én is ezt csináltam és hamar belejöttem, igy több srácot is megismerhettem, jókat dumcsiztunk és nem volt gázos, hogy én hívtam el öket.

2010. jún. 10. 20:05
 9/17 anonim ***** válasza:

ha ez megvigasztal akkor

én a páromat elhivtam egy kávézóba mikor még haverok voltunk,és azóta is 4éve együtt vagyunk

:D

2010. jún. 10. 21:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyeltalán nem, elvégre ez a 21. század! Ugyanúgy kezdeményezhet a lány is. :D És sok sikert! ^^
2010. jún. 10. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!