Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha egy lány akinek tetszel oda menne a buszon és melléd ülne beszélgetni. Bemutatkozik stb. am.1 éve látom a srácot. Mit tegyek? simán menjek oda?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 21:58
1/12 anonim válasza:
Én örülnék, persze csak ha nekem is bejönne a lány. Beszélgetésbe még senki sem halt bele. :D
4/12 A kérdező kommentje:
és ha nem jön be a lány azért akkor is hozzá szólsz nem?
2010. jan. 8. 22:06
5/12 anonim válasza:
háát szerintem nincs vele semmi gond, beszélgetni mindenképp fog veled akár bejösz akár nem neki, de viszont szerintem az jobb ha pl a buszmegállóba mész oda hozzá "nem tudod elment már a busz" címszóval ! De ha mindenképp a buszon akkor nézz rá mosolyogj kedvesen és ha viszonozza akkor simán ülj le mellé és mutatkozz be!!!
6/12 anonim válasza:
Ha tetszenék neked, akkor már jobban örülnék ha nem csak beszélgetni jönnél oda. Egy kis dugi-huzi, de szívesen venném ha megkóstolnád a nyeles tojásomat is.
7/12 anonim válasza:
Utolsó te állat XD
Amúgy kedves kérdező persze, hogy örülne ennek mindenki. Úgyhogy nyugodtan menj oda a sráchoz, lesz ami lesz. Én akkor is beszélgetnék veled, ha épp nem lennél az esetem! Nem egy jó barátot szereztem már így! Úgyhogy sztem megéri, ebből nem jöhetsz ki rosszul!
Kivéve ha valami krtén paraszt aki hülyén reagál, de ezt meg úgysem tudod előre megmondani, mert sokszor a kinézet pont egy nagyon is ellentétes személyt takar, gúyhogy az alapján sem lehet ítélni.
Menj oda hozzá nyugodtan, sok sikert.
8/12 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki! :) Csak azt tudom mondani, hogy ha így érzel, mindenképpen tedd meg az első lépést és menj oda hozzá. Elzavarni biztosan nem fog... Ahogy leírtad és elgondolkodtam rajta hirtelen beugrott nem egy romantikus film amiben a lány megy oda a fiúhoz... :) Bár a valóságban kicsit nehezebb ezt kivitelezni, de nem lehetetlen és nézd azt, hogy ha esetleg nem érdekled, Te megpróbáltad és ezzel máris több lettél. Nem kudarcként kell megélni, ha nem jön össze hanem egy sikeres lépésként! Hajrá! :)
9/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat=)meg fogom próbálni az biztos, ha már 1 évet vártam még egyet nem fogok=) a buszmegállóba nem tudom megkérdezni mert az utánam lévőbe száll fel csak buszon látom=)de remélem jól fog elsülni...szurkoljatok lécci=)
2010. jan. 9. 12:05
10/12 anonim válasza:
gyalogolj 1 megállót és akkor látod a megállóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!