Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha egy lány akinek tetszel oda menne a buszon és melléd ülne beszélgetni. Bemutatkozik stb. am.1 éve látom a srácot. Mit tegyek? Simán menjek oda?

Figyelt kérdés

Van ez a fiú és az utánam lévő buszmegállóban száll fel mindig a buszra arra amelyiken vok.nem ismerem őt, de nagyon tetszik és megszeretném ismerni.Hogy ismerhetném meg??Nagyon megszeretmném ismerni...de nem úgy,hogy az jöjjön le,hogy nyomulok...

Léccii segítsetek!!!

Ja meg ugy van hogy ahol én szállok fel előtte van a végállomás ugy hogy reggel amikor felszállok nincsenek sokan és amikor a köv.. buszmegállóban felszáll akkor sincs...így hogy tudnék közelebb kerülni hozzá??

bocsi a helyesírási hibákért csak siettem!

2010. jan. 11. 18:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tom, én örülnék ha a lány kezdeményezne. nekem is van csomószor olyan, h. látok eg rohadt jó csajt a járművön, csak soha nem tom h. menjek oda hozzá, és félek h. visszautasít, ill., h. az első 1 mondat után már nem tok mit kérdezni. ezért nem is volt barátnőm :( de ha gondolod megmondhatom, mivel járok naponta, azt "nyomulhatsz" engem nem zavarna :)

18/f

2010. jan. 11. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülnék!:)
2010. jan. 11. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia, engem egyáltalán nemzavarna hacsak nemvagy egy bányarém :D

Ha meg nemjössz be neki legalább barátok lehettek :)

2010. jan. 11. 19:03
 4/14 anonim ***** válasza:

elözö vagyok,

viszont ha egy nagyon jó csaj vagy akkor lehet, hogy nagyon zavarban lennék :D

2010. jan. 11. 19:04
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Előkapnám farkincám, és azt mondanám "ő egy olyan lény, akinek nyelvescsókkal kell köszönni".
2010. jan. 11. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:
először meglepődnék,de gondolatban örülnék,hogy vannak kezdeményező lányok,aztán a folytatás úgy is kiderülne.
2010. jan. 11. 19:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Na én pont az ellenkezője vagyok. 16/f, és én egy lánnyal vagyok így. de, mivel sokan mondták már, oda fogok menni, és befogom magam dumálni :D:D
2010. jan. 11. 19:13
 8/14 A kérdező kommentje:
abba segítenétek,hogy hogy menjek oda vagy hogy közeledjek, ha reggel leül előre???nem mehetek oda hogy szia leülhetek...mert van egy csomó hely..
2010. jan. 11. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Sétálj le két buszmegállót, és akkor pont utána fogsz felszállni, és akkor már talán annyi hely sincs.
2010. jan. 11. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Manapság már a lányoknak kell kezdeményezni (ilyen világ van :D )

Amúgy itt nem az a nagy kérdés, hogy hogyan menjél oda, hanem hogy TE tetszel-e a fiúnak illetve hogy van-e bnője. Ha bejössz neki, akkor nyugodtan nyomuljál, ő nem fogja bánni.

2010. jan. 11. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!