Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem udvarias a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem udvarias a férfiak nagy része első randin?

Figyelt kérdés
Már sokadig 2. randit kell visszautasítanom, hiába tetszenek az adott férfiak, de nem udvariasak. Sehol egy kinyitott kocsiajtó, virág, kihúzott szék az étteremben, kabát felsegítés... Huszonéves korosztály.
2018. febr. 12. 16:22
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
57%
Szerintetek ha valaki szereti, ha kinyitják neki az ajtót, az hagyomás női szerep? És ugyanolyan erőbefektetést igényel, mint házicsicskának lenni? Nőként tartom bárkinek az ajtót. Nem várom el cserébe, hogy a férjem otthon üljön.
2018. febr. 13. 09:53
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tényleg h..e udvariassági gesztusok.

Étteremben voltam egy (régi vágású) pasival, első randi volt. Kávé után diszkréten mondtam, hogy elmegyek a mosdóba, de már álltam is fel. Abban a pillanatban ő is felpattant. Csak amíg elhagytam az asztalt. Visszajöttem, megint felállt, míg leültem.

Régi filmekben láttam ilyen, na ennek semmi értelme pl.

2018. febr. 13. 11:54
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Párom bőven nem huszonéves, én sem mondjuk, szóval én csak a mi korosztályunkról tudok nyilatkozni, én harmincas, ő ötvenes.A randinkon is végtelenül udvarias volt, harmadik alkalommal több napra mentünk pihenni, az út is hosszú volt, de virággal jött értem, a kabátot mai napig felsegíti, ha bevásárolni megyünk, a kocsit nem én tolom, ha hazaérünk, előre enged mind a kapuban, mind az ajtóban, de a figyelmesség vissza is működik, hisz mindig kinyitom a kaput mielőtt jön munkából, hogy be tudjon állni a kocsival.

Nem vágunk egymás szavába, minden apró gesztust értékelünk.

Úgy ahogy én megtisztelem azzal, hogy nem kinyúlt vackokban várom itthon, úgy ő sem hanyagolja el magát, sőt!

Az udvariasságot és a figyelmességet csak akkor várhatjuk el, ha mi is azt nyújtjuk, amit várunk is.

2018. febr. 13. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!