Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarias a férfiak nagy része első randin?
Vannak tényleg h..e udvariassági gesztusok.
Étteremben voltam egy (régi vágású) pasival, első randi volt. Kávé után diszkréten mondtam, hogy elmegyek a mosdóba, de már álltam is fel. Abban a pillanatban ő is felpattant. Csak amíg elhagytam az asztalt. Visszajöttem, megint felállt, míg leültem.
Régi filmekben láttam ilyen, na ennek semmi értelme pl.
Párom bőven nem huszonéves, én sem mondjuk, szóval én csak a mi korosztályunkról tudok nyilatkozni, én harmincas, ő ötvenes.A randinkon is végtelenül udvarias volt, harmadik alkalommal több napra mentünk pihenni, az út is hosszú volt, de virággal jött értem, a kabátot mai napig felsegíti, ha bevásárolni megyünk, a kocsit nem én tolom, ha hazaérünk, előre enged mind a kapuban, mind az ajtóban, de a figyelmesség vissza is működik, hisz mindig kinyitom a kaput mielőtt jön munkából, hogy be tudjon állni a kocsival.
Nem vágunk egymás szavába, minden apró gesztust értékelünk.
Úgy ahogy én megtisztelem azzal, hogy nem kinyúlt vackokban várom itthon, úgy ő sem hanyagolja el magát, sőt!
Az udvariasságot és a figyelmességet csak akkor várhatjuk el, ha mi is azt nyújtjuk, amit várunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!