Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem udvarias a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem udvarias a férfiak nagy része első randin?

Figyelt kérdés
Már sokadig 2. randit kell visszautasítanom, hiába tetszenek az adott férfiak, de nem udvariasak. Sehol egy kinyitott kocsiajtó, virág, kihúzott szék az étteremben, kabát felsegítés... Huszonéves korosztály.
2018. febr. 12. 16:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
13%
Egy idegen nővel, miért legyek udvarias?
2018. febr. 12. 16:33
 12/33 anonim ***** válasza:
59%
Amiket te első randin elvársz, mind túlzás és régimódi. Ne csodálkozz, hogy nem találsz ilyen pasit. Előttem mindig kinyitják az ajtót és ők is fizetnek, de virág meg kabátfelsegítés..túlzás elvárni.
2018. febr. 12. 16:34
 13/33 anonim ***** válasza:
51%
Én udvarias vagyok, be is bizonyítom. Eljössz egy randira? :)
2018. febr. 12. 16:35
 14/33 anonim ***** válasza:
14%

Te udvarias vagy, vagy pontosan mire város el az udvariasságot?

Btw, szerintem nem bánják ők ezt annyira, ha már azelőtt elvárásokat támasztasz velük szemben, hogy ismernétek egymást...

2018. febr. 12. 16:36
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
Azt vettem eszre, hogy meglepoen udvariasak a ferfiak. Itt mast mondanak, de a gyakorlatban meg a kabatomat is le/fel segitik, amitol agybajt kapok. Lehet, csak te nem valtod ki beloluk, hogy nokent kezeljenek.
2018. febr. 12. 16:51
 16/33 anonim ***** válasza:
81%

Kinyitott kocsiajtó: Nem valószínű, hogy első randin beülnék az autójába.

Virág: majd..

Éttermi meghívást nem is várnék el az első randin.

Ha nőként viselkedsz, úgy is bánnak veled, de ha ilyen mindent de azonnal, az nem nagyon működik.

2018. febr. 12. 16:52
 17/33 anonim ***** válasza:
91%

Kabátot nem segítek fel röhejes szokás. Elég életképtelen az, akinek nem megy. Hasonló a szék tologatás. Ezek értelmetlenek. A virág már legalább egy ajándék, de azt nem vettem barátnőmnek, mert nem tűnt "virágosnak". Az ajtót nyitom ha kell, de fölöslegesen nem pojácásodok vele, ha úgy esik a dolog.

Megjegyzem kb minden randira vittem valami kis ajándékot úgy a harmadiktól kezdve. De még a 100.-ra is. Nem smucigoskodom. Csak egyes "udvarias" dolgok szerintem kicsit szánalmasak is. Szerintem egy kicsit is önérzetes nőt zavar, ez a seggkinyalás. Mintha valami gyerek lenne akinek nyitni kell az ajtót meg széket tologatni, mert magától nem megy neki.

Persze persze értem figyelmesség stb, de az másban is megnyilvánulhat nem ilyen banális baromságokba minthogy tologatom a székét...

2018. febr. 12. 16:53
 18/33 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem udvarias a férfiak nagy része? Miért, randiztál a nagy részükkel? Mert szerintem nem. Randiztál pár férfival, akiket TE VÁLASZTOTTÁL. Nekünk fogalmunk sincs, hogy mi alapján, szóval azt sem tudjuk, hogy a férfiak melyik részéről kérdezel...

Csak lennél pár randira férfi és megértenéd a helyzetet. A kocsiba jellemzően egyből beszállnak az emberek. Amire te férfiként nyúlnál, hogy kinyisd egy hölgynek, ő már kinyitotta. 2-3 ilyen alkalom után már nem próbálnál az ajtóhoz ugrálni.

Virág? Belegondoltál már abba, hogy a randik többségén elég zavaró tud lenni, hogy folyamatosan tartogatni kell egy virágot? Hogy ne törjön le és hasonlók? Első randira neked sem lenne túl sok kedved vinni virágot.

Kihúzott szék? Szintén az áll rá, mint a kocsiajtóra.

Kabát felsegítés? Dettó.

Az csak egy mellékes saját sztori, hogy amikor pl. egyetemen akármelyik srác maga elé engedi a csajokat, kb. a lányok felének eszébe sem jut megköszönni a dolgot. Ha udvariasságot akarunk, akkor azért mindkét fél tegyen is.

2018. febr. 12. 16:58
 19/33 anonim ***** válasza:
Túl direktbe összeállított provokálás, ne dőljetek be neki...
2018. febr. 12. 17:03
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Mert ilyenek: udvariatlanok. Akikkel TE randizol.

Fogalmazzad át a kérdést, hogy TE miért ilyen emberekkel randizol?

2018. febr. 12. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!