Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarias a férfiak nagy része első randin?
Te udvarias vagy, vagy pontosan mire város el az udvariasságot?
Btw, szerintem nem bánják ők ezt annyira, ha már azelőtt elvárásokat támasztasz velük szemben, hogy ismernétek egymást...
Kinyitott kocsiajtó: Nem valószínű, hogy első randin beülnék az autójába.
Virág: majd..
Éttermi meghívást nem is várnék el az első randin.
Ha nőként viselkedsz, úgy is bánnak veled, de ha ilyen mindent de azonnal, az nem nagyon működik.
Kabátot nem segítek fel röhejes szokás. Elég életképtelen az, akinek nem megy. Hasonló a szék tologatás. Ezek értelmetlenek. A virág már legalább egy ajándék, de azt nem vettem barátnőmnek, mert nem tűnt "virágosnak". Az ajtót nyitom ha kell, de fölöslegesen nem pojácásodok vele, ha úgy esik a dolog.
Megjegyzem kb minden randira vittem valami kis ajándékot úgy a harmadiktól kezdve. De még a 100.-ra is. Nem smucigoskodom. Csak egyes "udvarias" dolgok szerintem kicsit szánalmasak is. Szerintem egy kicsit is önérzetes nőt zavar, ez a seggkinyalás. Mintha valami gyerek lenne akinek nyitni kell az ajtót meg széket tologatni, mert magától nem megy neki.
Persze persze értem figyelmesség stb, de az másban is megnyilvánulhat nem ilyen banális baromságokba minthogy tologatom a székét...
Miért nem udvarias a férfiak nagy része? Miért, randiztál a nagy részükkel? Mert szerintem nem. Randiztál pár férfival, akiket TE VÁLASZTOTTÁL. Nekünk fogalmunk sincs, hogy mi alapján, szóval azt sem tudjuk, hogy a férfiak melyik részéről kérdezel...
Csak lennél pár randira férfi és megértenéd a helyzetet. A kocsiba jellemzően egyből beszállnak az emberek. Amire te férfiként nyúlnál, hogy kinyisd egy hölgynek, ő már kinyitotta. 2-3 ilyen alkalom után már nem próbálnál az ajtóhoz ugrálni.
Virág? Belegondoltál már abba, hogy a randik többségén elég zavaró tud lenni, hogy folyamatosan tartogatni kell egy virágot? Hogy ne törjön le és hasonlók? Első randira neked sem lenne túl sok kedved vinni virágot.
Kihúzott szék? Szintén az áll rá, mint a kocsiajtóra.
Kabát felsegítés? Dettó.
Az csak egy mellékes saját sztori, hogy amikor pl. egyetemen akármelyik srác maga elé engedi a csajokat, kb. a lányok felének eszébe sem jut megköszönni a dolgot. Ha udvariasságot akarunk, akkor azért mindkét fél tegyen is.
Mert ilyenek: udvariatlanok. Akikkel TE randizol.
Fogalmazzad át a kérdést, hogy TE miért ilyen emberekkel randizol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!