Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem udvarias a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem udvarias a férfiak nagy része első randin?

Figyelt kérdés
Már sokadig 2. randit kell visszautasítanom, hiába tetszenek az adott férfiak, de nem udvariasak. Sehol egy kinyitott kocsiajtó, virág, kihúzott szék az étteremben, kabát felsegítés... Huszonéves korosztály.
2018. febr. 12. 16:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%

"kb. a lányok felének eszébe sem jut megköszönni a dolgot"

Nekem is az a tapasztalatom, h a többség nem köszöni meg az udvariasságot.

Kérdező akut hercegnőitiszben szenved...

2018. febr. 12. 17:07
 22/33 anonim ***** válasza:
73%
Most nem azért, de sztem nem alap 1. randin a virág a mai világban. Legalábbis nem lenne pofám elvárni a semmiért - mondom ezt nőként. A másik kettőn sztem jogos, hogy kiakadsz, de azon érdemes elgondolkozni, nem te választasz-e felszínesen első körben, hogy csak ilyenbe futsz bele.
2018. febr. 12. 17:13
 23/33 anonim ***** válasza:
95%
Na pont ez a baj. Nő vagyok, udvarias, és nem várok érte köszönömöt. Magamért teszem, nem hálálkodásért.
2018. febr. 12. 17:46
 24/33 anonim ***** válasza:
47%

Én azon szoktam meglepődni, ha pl kinyitják az ajtót nekem, sőt már kellemetlen nekem.

Elférfiasodtam, sőt, a legutóbbi randin is én fizettem, magamtól, ideje se volt pénzt kotorászni, én hívtam el pasit.

Ez van.

2018. febr. 12. 17:51
 25/33 anonim ***** válasza:

11-nek:

Azért, mert akarsz tőle valamit (leginkább ami a lába között van, azt).

2018. febr. 12. 18:29
 26/33 anonim ***** válasza:
Mi olyan helyre járunk, ahol a pincér tolja a seggem alá a széket:)
2018. febr. 12. 18:32
 27/33 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom csak megfektetni akarnak és nem gondolják komolyan nem? Persze régebben, tini koromban velem is volt olyan, hogy nem adtam bele mindent a randiba mert csak szexet akartam és úgy tűnt a lány jó alany lesz. A menyasszonyommal meg amikor először randiztunk nagyon jó helyre vittem pedig akkor még csóró voltam, kapott virágcsokrot is, kabát le-fel segítés, ajtónyitás nálam mindig alap. Meg is lett az eredménye :)
2018. febr. 12. 18:32
 28/33 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Mert persze te a kis menyasszonyodról egyből tudtad, már a randi előtt, hogy ő lesz életed párja, gondolom.
2018. febr. 12. 20:23
 29/33 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem elég sok nő meghülyülne ezektől az elavult udvariasságoktól. Ma már nem ez a norma, nem kell a "gyengébbik" nemet kísérgetni, nem kell kihúzni a széket, belegondoltál már, hogy ennek semmi értelme? Magadtól is ki tudod húzni, nem vagy gyerek. A kabát felsegítés a legviccesebb, utoljára anyám adta rám az oviban a kabátot. Lehet, hogy ez neked mégis tetszik, de ma már a többség erről a dologról nem így vélekedik. A másik, hogy ha ilyen férfit keresel, akkor ő is elvárja a sztereotipikus női viselkedést, aminek már lehet annyira nem is örülnél: várnod kell minden nap meleg étellel, nem dolgozhatsz, nem kritizálhatsz semmit, csak csendben és lágyan mosolyoghatsz, és legyél nagyon szép minden nap.
2018. febr. 13. 01:35
 30/33 anonim ***** válasza:
46%
Amikor ezt teszem, barátzónáznak, mert "Kedves" vagyok... :D ha meg tapló vagyok, akkor igen hamar széttárják a lábaikat. Social engineering.
2018. febr. 13. 07:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!