Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarias a férfiak nagy része első randin?
A pár illetve kapcsolati tanácsadók rendre azt szajkózzák, hogy tessék csak esélyt adni a többedik randinak. Az első ugyanis jellemzően görcsösen és feszülten telik... Nem is csoda, hisz túl sok ingert próbál egyszerre generálni mindkét fél, mindemellett befogadni is.
Én kifejezetten udvariasnak tartom magam, ismerem az etikettet. Viszont amiket te leírtál... Azokat nem igazán hozom én sem első randin. Teljesen más azonban a helyzet, ha a már "hivatalos" párommal megyek el egy romantikus estére.
Azért, mert ezek a klasszikus nemi szerepekhez kapcsolódó viselkedések, és ezt ma már kevesebben veszik figyelembe. Én udvariasan viselkedek, de nem ezekkel az eszközökkel, mivel nem követem a klasszikus nemi szerepeket, egyenrangú embernek tekintem a másikat.
A kérdés az, hogy ha elvárod másoktól, hogy megfeleljenek ennek a férfimodellnek, mit nyújtasz cserébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!